[8C ABT] by !StaSiu | SWAP str 46
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
Przecież w B4 występowały tuleje 10'tki i 12'tki. Po numerze VIN trzeba patrzeć jakie aktualnie są w samochodzie.duo pisze:profi to by było jakby do kazdego zestawu dawali 12stki :mrgreen:!StaSiu pisze:No i sprawa zalatwiona. Profi podejscie do tematu i klienta. Wymienione tulejki na 12tki bez problemu i zadnych tokarzy czy innych frezaczorzezbiazy
Zawieszenie już jakiś czas temu poskładałem, ale szczegółowych zdjęć nie robiłem. Poliuretany z Olkusza założone w sanki i wahacze, nowe sworznie Lemforder, końcówki drążków Lemforder, poduszki amortyzatorów Lemforder i gwint KW.
Rozbiórka
Porównanie mojego customowego gwinta z KW
Siedzi to tak
A do garażu wjeżdżam tak
W piątek przywiozłem dawce organów :mrgreen: Audi Coupe NG była Kupa Grzechasa.
Muszę kupić jeszcze nakrętki do gwintu na tył i go założyć, zrobić zbieżność i przegląd, kupić prawą lampę US w klapę, polerka lakieru, odświeżyć Brocki, stoczyć dystanse, założyć Recaro itp itd ogólem roboty od ch**a a czasu coraz mniej.
Aa i zdobyłem listwy V6 tak więc jak pozbędę się paru tajli z Kupy to będę szukał ładnych soczewek. Jak coś to mój poprzedni zawias jest na sprzedaż (talerzyki, nakrętki i sprężyny FK z Golfa MK4, Audi A3 itp + oczywiście nagwintowane lagi z wkładami MTS, tył amorki MTS, sprężyny SuperSport -70, amortyzatory na gwarancji) i przedni zderzak z Coupe a'la RS2 nie popękany wzmocniony carbonem od środka.
Rozbiórka
Porównanie mojego customowego gwinta z KW
Siedzi to tak
A do garażu wjeżdżam tak
W piątek przywiozłem dawce organów :mrgreen: Audi Coupe NG była Kupa Grzechasa.
Muszę kupić jeszcze nakrętki do gwintu na tył i go założyć, zrobić zbieżność i przegląd, kupić prawą lampę US w klapę, polerka lakieru, odświeżyć Brocki, stoczyć dystanse, założyć Recaro itp itd ogólem roboty od ch**a a czasu coraz mniej.
Aa i zdobyłem listwy V6 tak więc jak pozbędę się paru tajli z Kupy to będę szukał ładnych soczewek. Jak coś to mój poprzedni zawias jest na sprzedaż (talerzyki, nakrętki i sprężyny FK z Golfa MK4, Audi A3 itp + oczywiście nagwintowane lagi z wkładami MTS, tył amorki MTS, sprężyny SuperSport -70, amortyzatory na gwarancji) i przedni zderzak z Coupe a'la RS2 nie popękany wzmocniony carbonem od środka.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: