[Audi 80 B4 ABT] Green limo. Nowe koło na lato!
Na wiosnę zacznę się zastanawiać nad małym modzeniem, bo teraz to trochę pogoda nie dopisuje niestety A garażu ogrzewanego nie mam... Jak na razie czekam na halogeny zakupione po okazyjnej cenie :lol: A potem trzeba się poważnie rozejrzeć za zderzakiem, bo niestety lisek zrobił bubę
Felgi muszę ogarnąć jeszcze, bo są trochę porysowane, ale to jak się zrobi ciepło, bo muszę z nich laczki zdjąć.
Wielkie dzięki za zainteresowaniem moim tematem i miłe komentarze :->
Felgi muszę ogarnąć jeszcze, bo są trochę porysowane, ale to jak się zrobi ciepło, bo muszę z nich laczki zdjąć.
Wielkie dzięki za zainteresowaniem moim tematem i miłe komentarze :->
Ostatnio zmieniony 09 mar 2014, 00:14 przez jooreck, łącznie zmieniany 1 raz.
Widzę, że nikt nie pisze tutaj, więc ja napiszę Ostatnio dzięki uprzejmości użytkownika Dziki przyjechał do mnie zakupiony od Niego zderzaczek od coupe Jeszcze raz wielkie dzięki! Teraz muszę ogarnąć jakiś zakład zajmujący się spawaniem plastiku. Znacie jakiś znajdujący się w Lublinie bądź Lubartowie może? Po lekkim pospawaniu (bo mam nadzieję, że to da się zrobić) podjadę do lakiernika znajomego, co by go pomalował, a potem tylko dokupić graty pt. halogen sztuk jedna i kierunki sztuk dwie (jeden halogen zepsułem ) i zakładać na audika.
Skoro już piszę, to mam zapytanie. Nie wiedziałem gdzie założyć temat, więc postanowiłem zapytać tutaj. Co myślicie o tych lampach http://tablica.pl/oferta/lampy-zespolone-przednie-audi-80-b3-b4-CID5-ID2s4mj.html#2fe2d6b863;r:;s: ? Te uchwyty da radę dospawać?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Skoro już piszę, to mam zapytanie. Nie wiedziałem gdzie założyć temat, więc postanowiłem zapytać tutaj. Co myślicie o tych lampach http://tablica.pl/oferta/lampy-zespolone-przednie-audi-80-b3-b4-CID5-ID2s4mj.html#2fe2d6b863;r:;s: ? Te uchwyty da radę dospawać?
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2013, 14:07 przez jooreck, łącznie zmieniany 3 razy.
popraw link bo nie działajooreck pisze:Widzę, że nikt nie pisze tutaj, więc ja napiszę Ostatnio dzięki uprzejmości użytkownika Dziki przyjechał do mnie zakupiony od Niego zderzaczek od coupe Jeszcze raz wielkie dzięki! Teraz muszę ogarnąć jakiś zakład zajmujący się spawaniem plastiku. Znacie jakiś znajdujący się w Lublinie bądź Lubartowie może? Po lekkim pospawaniu (bo mam nadzieję, że to da się zrobić) podjadę do lakiernika znajomego, co by go pomalował, a potem tylko dokupić graty pt. halogen sztuk jedna i kierunki sztuk dwie (jeden halogen zepsułem ) i zakładać na audika.
Skoro już piszę, to mam zapytanie. Nie wiedziałem gdzie założyć temat, więc postanowiłem zapytać tutaj. Co myślicie o tych lampach http://tablica.pl/oferta/...1163583d7;r:;s: ? Te uchwyty da radę dospawać?
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
KAROLEK22XX, Ciiiicho! Miała być niespodzianka :lol: Mam foty, ale jakieś takie nijakie, robione telefonem. Aparat mam w aucie rozładowany kuwa...
Z nowinek, to nie tylko zderzak pomalowany i założony, ale też felgi nabrały nowego wyglądu dzięki Duo'wi. Jeszcze raz wielkie dzięki Łukasz! Całkiem inne auto teraz
Na dniach postaram się trochę lepsze zdjęcia porobić
Pozdrawiam!
Z nowinek, to nie tylko zderzak pomalowany i założony, ale też felgi nabrały nowego wyglądu dzięki Duo'wi. Jeszcze raz wielkie dzięki Łukasz! Całkiem inne auto teraz
Na dniach postaram się trochę lepsze zdjęcia porobić
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 09 mar 2014, 00:20 przez jooreck, łącznie zmieniany 1 raz.
Na pokład wpadły przednie sprężyny Weitec'a -40 od kolegi Duo. Siedzi trochę niżej oczywiście. Szału ni ma, ale mi się podoba
Chillout, przód niestety nie ma zespolaczków, nad czym ubolewam :cry: Może kiedyś będą...
Kilka fotek z MajóVWki '13 w Ułężu >>
[ Dodano: 2013-07-17, 12:39 ]
Długo nie pisane było... Nikt nie komentuje, nic nie pisze. Ja z resztą też Autko trochę odświeżone. Jak widać felunek dostał nowy kolor, zderzaczek wisi jak trzeba. Osiołek teraz ładnie leży już dzięki tym springom. A więc trzeba się pochwalić fotkami nowymi jakimiś może
Letnio-wakacyjna sesyjka znad stawiku
Chillout, przód niestety nie ma zespolaczków, nad czym ubolewam :cry: Może kiedyś będą...
Kilka fotek z MajóVWki '13 w Ułężu >>
[ Dodano: 2013-07-17, 12:39 ]
Długo nie pisane było... Nikt nie komentuje, nic nie pisze. Ja z resztą też Autko trochę odświeżone. Jak widać felunek dostał nowy kolor, zderzaczek wisi jak trzeba. Osiołek teraz ładnie leży już dzięki tym springom. A więc trzeba się pochwalić fotkami nowymi jakimiś może
Letnio-wakacyjna sesyjka znad stawiku
Ostatnio zmieniony 09 mar 2014, 01:03 przez jooreck, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie było, bo nie dorzuciłeś do zestawu! :mrgreen:
Pożyjemy, pomyślimy, może będzie wkrótce jakoś na razie zebrać się nie mogę kurcze...
Edit...
Kratka będzie chyba nabierała mocy urzędowej na razie... Teraz poważniejszy problem. Wczoraj strzelił mi przegub wypiął się podczas szybkiego skrętu... moglibyście mi podpowiedzieć jakie przeguby kupić? Od razu wymienię chyba oba, bo już dawały o sobie znać. Mam nadzieję, że ten prawy tylko się wypiął
Pożyjemy, pomyślimy, może będzie wkrótce jakoś na razie zebrać się nie mogę kurcze...
Edit...
Kratka będzie chyba nabierała mocy urzędowej na razie... Teraz poważniejszy problem. Wczoraj strzelił mi przegub wypiął się podczas szybkiego skrętu... moglibyście mi podpowiedzieć jakie przeguby kupić? Od razu wymienię chyba oba, bo już dawały o sobie znać. Mam nadzieję, że ten prawy tylko się wypiął