grupa Kielecka spotanie na rozpoczecie wakacji
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
nie było czym się pokazać :mrgreen:Przemas80 pisze:U nas sytuacja się ma tak samo pewni ludzie to ja karol i wojtek za resztę nie odpowiadam,Kryśka dawaj jutro do DamianaKrycha pisze:To standard bo niestety u Nas brakuje ludzi chętnych na takie spotkania.
To co Skarżysko ? Kto zna tam jakieś fajne miejsce ?
- sylwester28ET
- Forum Audi 80
https://audi80.pl/spoty-pod-aldi-ska ... t60927.htm
Na mój gust to byłaby niezła miejscówka, zaraz przy trasie, dobry punkt na zbiórkę
Tylko niedługo trzeba będzie zmienić nazwę na "Spotkanie na zakończenie wakacji"
Na mój gust to byłaby niezła miejscówka, zaraz przy trasie, dobry punkt na zbiórkę
Tylko niedługo trzeba będzie zmienić nazwę na "Spotkanie na zakończenie wakacji"
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
moze starachowice targowica? tam był raz spot i pare nawet sporo aut zjechalo.
[ Dodano: 2013-08-03, 17:38 ]
dobra widze kiepskie zainteresowanie tematem... Dlatego ja rzucam konkretną datą, godziną i miejscem.
11 sierpnia (niedziela)
godzina 16:00
Parking dolny na wiórach.
Oczywiście jak ktoś ma inne propozycje co do miejsca i godziny to śmiało pisać, może ktoś będzie miał lepszy pomysł…
[ Dodano: 2013-08-03, 17:38 ]
dobra widze kiepskie zainteresowanie tematem... Dlatego ja rzucam konkretną datą, godziną i miejscem.
11 sierpnia (niedziela)
godzina 16:00
Parking dolny na wiórach.
Oczywiście jak ktoś ma inne propozycje co do miejsca i godziny to śmiało pisać, może ktoś będzie miał lepszy pomysł…