[Audi Avant 2.2T Q]rodzinne kombi, MTM
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Już jest, proszę Pana.MIODEK pisze:Kurde tak sobie pacze i pacze i myślę kiedy elektryczny dach zamontujesz. mrgreen:

Ale wydech przebija wszystko, niestety. :-xSłonik pisze:Nie miałem na myśli tylko wydechu.
Poleci ktoś, kto już przerabiał temat, jakiego najlepiej materiału użyć do poprawienia fabrycznego wygłuszenia, ewentualnie poprawienia paru miejsc po fabryce, mowa o podłodze. :?:
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 18:17 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
Chcesz kleić blachę od wewnątrz?sagem pisze:Poleci ktoś, kto już przerabiał temat, jakiego najlepiej materiału użyć do poprawienia fabrycznego wygłuszenia, ewentualnie poprawienia paru miejsc po fabryce, mowa o podłodze. :?:
Uzyj mat tłumiacych dzwięk np. http://www.caraudiosklepy.pl/materialy- ... e-c18.html
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 18:18 przez Słonik, łącznie zmieniany 1 raz.
Od czego te recarusy? Kiedyś jak miałem Cabrio w czarnej skórze to trafiły mi się recaro z RS2 też w czarnej skórze. Chore pieniądze wtedy dałem ale efekt był niesamowity.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 18:19 przez Mihau, łącznie zmieniany 1 raz.
Zkąś znam te fotele.
Zakup na wielki plus 3 razy wygodniejsze od zwykłych foteli z Audi tylko trzeba się nauczyć inaczej wsiadać do nich.

Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 18:20 przez miki1133, łącznie zmieniany 1 raz.
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Daj spokój, całą sobotę spawałem i kombinowałem, żeby idealnie ustawić fotel kierowcy, chciałem bardzo zostawić całe dolne siedzisko (ramę) od B4, żeby mieć fabryczną regulacje góra-dół, jednak nie szło się wyrobić, fotel stał za wysoko, a potem się okazało jak już pospawałem do samych szyn, że fotel sam w sobie ma regulacje i to bardzo dużą nachylenie przód-tył elektryczne, i pół dnia stresu poszło na marne, finalnie jest super.eSPe pisze:Jak ze spasowaniem wózków? Kompletna rzeźba?
To fakt, ja mimo że jestem "duży" akurat w fotel kierowcy mieszczę się idealnie, powiem szczerze że nie ma porównania ze zwykłymi fotelami i pewnie każdy to potwierdzi. Wysiada się dużo ciężej i wsiada też, chcąc nie "poniszczyć" sobie fotela i boczku.miki1133 pisze:Zakup na wielki plus 3 razy wygodniejsze od zwykłych foteli z Audi tylko trzeba się nauczyć inaczej wsiadać do nich.
A skąd je znasz, to powiem szczerze że nie wiem, bo jeden jest z całkiem innego końca Polski niż ten pasażera, ale mniejsza o to.

Dziś dotarł do mnie wreszcie drugi fotel, czyli pasażer, w sobotę będę go dopasowywał.
Ciekawi mnie tylko jedno, bo niby ten pasażera też jest elektrycznie sterowany, tylko jak?
Z panelu fotela kierowcy? Hę, ktoś to przerabiał?
Dodam że ma taką sama kostkę pod spodem jak ten kierowcy, tylko nie ma panelu.

Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 18:27 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.
- sagem
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nic nie ma dookoła. :roll:miki1133 pisze:W tym fotelu pasażera sprawdź czy nie masz z boku gdzieś jednego przycisku np. od grzania albo wentylowania.
Ostatnio zmieniony 21 paź 2013, 18:42 przez sagem, łącznie zmieniany 1 raz.