moje czarne coupe
APEX, H&R i AP to lepsze jakościowo sprężyny niż FK. Jak znajdziesz używki w fajnym stanie i za dobra kaskę nawet bym się nie zastanawiał.
Jak teraz szukałem niższych sprężyn na przód, nauczyłem się że lepiej szukać sprężyn, które mają oznaczenia i zaglądać w katalogi firm. Sprawdzaj do jakiego auta są dedykowane i pod jaki silnik.
Jak teraz szukałem niższych sprężyn na przód, nauczyłem się że lepiej szukać sprężyn, które mają oznaczenia i zaglądać w katalogi firm. Sprawdzaj do jakiego auta są dedykowane i pod jaki silnik.
Ja w swojej coupe-tce półtora roku temu założyłem mts-a. Dałem za niego z przesyłką coś koło 800zł 4 amory i 4 sprężyny. DO tego zainstalowałem koła w rozmiarze 17 cali i szerokie kapcie bo aż 235 z tyłu i 215 przód i pierwsze słyszę o skakaniu jak na gumach. Wręcz przeciwnie klei się drogi jak poje*$^%a. Komfort inna sprawa ale to zasługa również niskiego profilu opony.
ja mam u siebie 40/40
mozesz zobaczyc na pierwszych zdjeciach (str3) jest kolo 16 cali i seria zawias pozniej koło 17 cali zwykły zawias i ostatnie zdjecia to koło 17 cali z zawiasem 40/40. U mnie brakuje tylko dystansów na przód i tył a tak uważam że dobrze to wygląda, tym bardziej po roku czasu jeszcze przód usiadł wiadomo cięższy jest przód i się ułożyło elegancko.
https://audi80.pl/audi-8b-coupe-na-n ... t46289.htm
mozesz zobaczyc na pierwszych zdjeciach (str3) jest kolo 16 cali i seria zawias pozniej koło 17 cali zwykły zawias i ostatnie zdjecia to koło 17 cali z zawiasem 40/40. U mnie brakuje tylko dystansów na przód i tył a tak uważam że dobrze to wygląda, tym bardziej po roku czasu jeszcze przód usiadł wiadomo cięższy jest przód i się ułożyło elegancko.
https://audi80.pl/audi-8b-coupe-na-n ... t46289.htm
Audi coupe
Witam , wracam do tematu po długiej przerwie, Powiedzie mi jakto jest z felgami 18 na seryjnym zawieszeniu ? chodzi o jazde i szpare , chodzi mi o wypełnienie nadkola??? proszę o szybka odpowiedz
[ Dodano: 2014-05-26, 16:21 ]
lepiej jest obniżyć -40 czy felgi 18?
[ Dodano: 2014-05-26, 16:21 ]
lepiej jest obniżyć -40 czy felgi 18?