80 B4 1Z 1.9tdi czyli motóóóóóóór by Gani
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2013, 00:40 przez Ganimadeus, łącznie zmieniany 3 razy.
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Takiego szukałem :] Innej opcji nie było hehe, zakup z zamiarem trzymania go parę lat. Ale wiadomo, że różnie może być...grU pisze:Bardzo fajny zetor, zazdroszczę wyposażenia, nie to co mój "golas"
W jettce miałem korbotronik i powiedziałem, że tutaj ma być już elektryka. Deska bardziej dla wyglądu i odmłodzenia środka niż dla "bezpieczeństwa". Nie chciałem wsiadać prawie jak do b3 ;d
-
OnlineKrzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Ganimadeus pisze:Takiego szukałem :] Innej opcji nie było hehe, zakup z zamiarem trzymania go parę lat. Ale wiadomo, że różnie może być...grU pisze:Bardzo fajny zetor, zazdroszczę wyposażenia, nie to co mój "golas"
W jettce miałem korbotronik i powiedziałem, że tutaj ma być już elektryka. Deska bardziej dla wyglądu i odmłodzenia środka niż dla "bezpieczeństwa". Nie chciałem wsiadać prawie jak do b3 ;d
no ja już namierzyłem komplet elektryki więc i moja niuńka będzię niedługo szczyciła się elektryką teraz trzeba tylko wszystko ładować do środka, najgorzej, że elektryk ze mnie żaden nie wiem jak sobie poradzę z instalacją a u Ciebie jakie postępy? Mi się widzi jakieś koło niedługo tylko jakie... jakieś pomysły ?
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Koło nie tyle co będzie zmieniane co odnowione i przemalowane tylko jeszcze nie wiem czy w najbliższym czasie czy może dopiero w okresie zimowym. Są dwie opcje ale najpierw trzeba przeprowadzić jakiś VT żeby obadać co będzie lepiej wyglądało. :pgrU pisze:Ganimadeus pisze:Takiego szukałem :] Innej opcji nie było hehe, zakup z zamiarem trzymania go parę lat. Ale wiadomo, że różnie może być...grU pisze:Bardzo fajny zetor, zazdroszczę wyposażenia, nie to co mój "golas"
no ja już namierzyłem komplet elektryki więc i moja niuńka będzię niedługo szczyciła się elektryką teraz trzeba tylko wszystko ładować do środka, najgorzej, że elektryk ze mnie żaden nie wiem jak sobie poradzę z instalacją a u Ciebie jakie postępy? Mi się widzi jakieś koło niedługo tylko jakie... jakieś pomysły ?
Trafiła mi się też lotka od Compi ale ciągle zastanawiam się czy wiercić dziury w klapie... bo w razie jakby mi się odwidziało to... heh
A tak to jeszcze człowiek wiele by zrobił ale brak funduszy i szczerze to nie wiem czy chcę inwestować więcej niż muszę w to auto bo na pewno nie zostanie u mnie jakoś bardzo długo no chyba, że życie to inaczej zweryfikuje jak dobrze pójdzie to nawet w przyszłym roku bym je sprzedawał :]
Zrobienie lekko niepozornego i niebanalnego auta tyle wystarczy po przeanalizowaniu wszystkiego
-
OnlineKrzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Zamarznąć to nie tak do końca, filtr musiałem tylko wymienić bo przymarzł pewnie dlatego, że miałem nie dużo paliwa w zbiorniku a tak to odpalał i jeździł :p
Dziać się szczególnego nic nie dzieje - dziś aby byłem na hamowni bo się trafiło grupowe hamowanie w niższej cenie to powiedziałem czemu nie będzie na pamiątkę :p
Moja "miłość" do zetora odrodziła się na nowo choć i tak najpóźniej w następnym roku się rozstaniemy to i tak będę go mile wspominał.
Dziać się szczególnego nic nie dzieje - dziś aby byłem na hamowni bo się trafiło grupowe hamowanie w niższej cenie to powiedziałem czemu nie będzie na pamiątkę :p
Moja "miłość" do zetora odrodziła się na nowo choć i tak najpóźniej w następnym roku się rozstaniemy to i tak będę go mile wspominał.