[B4 quattro 4.2 V8 ABZ BITURBO] Zdjęcia str.29
Hehe dzięki, miło to czytać!julekF1 pisze:Auto widziałem już kilka razy na żywo, ale dopiero wczoraj była okazja się przejechać.
Auto przeraźliwie zapier........la!!!
SZOK!!
Gratulacje Kuba
Tak zmieniając temat, wczoraj miałem okazję przejechać się na prawym 600 konną Corvette C4 (z podtlenkiem ponad 700 KM). To na prawdę jedzie!
U mnie na wiosce jest taki wynalazek Pan jest pasjonatem amerykańskiej motoryzacji i ma jeszcze kilka na prawdę grubych projektów...PieterB pisze:a gdzie Ty taki fur znalazłeś bo ja też chciałbym się takim autem przejechaćkuba411vm pisze:Tak zmieniając temat, wczoraj miałem okazję przejechać się na prawym 600 konną Corvette C4 (z podtlenkiem ponad 700 KM). To na prawdę jedzie!
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
kuba uwierz mi, że to jeszcze nie jest głośno :mrgreen: przyjemnie mruczy, daje o sobie delikatnie znać, że jest coś więcej niż abk pod maską. Ale głośno nie jest. 7A bez tłumika trochę głośniej ryczy :-> coś wiem, bo mi czaszka o mało nie odpadła po 600km w jedną stronę na zlot :mrgreen:
ale projekt mi się podoba, bardzo tak bardzo, że gdy mnie zacznie wkurzać 7A to wpadnie właśnie 4,2, jedyny słuszny wybór w sumie...
ale projekt mi się podoba, bardzo tak bardzo, że gdy mnie zacznie wkurzać 7A to wpadnie właśnie 4,2, jedyny słuszny wybór w sumie...
-
- Forum Audi 80