Audi Gamma
Audi Gamma
Cześć.
Co sądzicie o takim radioodtwarzaczu ?
Warto nabyć ? Szukam czegoś na co nie połąsi się złodziej, coś co dobrze odbiera FM.
Czy to ma wyjście na 4 czy 2 głosniki ?
http://allegro.pl/item143548500_audi_ga ... kodem.html
Pozdroo
Co sądzicie o takim radioodtwarzaczu ?
Warto nabyć ? Szukam czegoś na co nie połąsi się złodziej, coś co dobrze odbiera FM.
Czy to ma wyjście na 4 czy 2 głosniki ?
http://allegro.pl/item143548500_audi_ga ... kodem.html
Pozdroo
Ostatnio zmieniony 27 gru 2011, 16:19 przez daniel1997, łącznie zmieniany 1 raz.
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
A no właśnie. Jeśli nie planuje się podlaczac wiecej glosników to jest ok i super wyglada to w aucie.jmm pisze:Mam takie radyjko i jest wystraczające
Co do wyjscia to wyjscie jest na 2, ponieważ to radio działa z fabrycznym wzmacniaczem
Dla audiofili to nie jest zapewne, ale dla audifili pewnie tak
Jeśli chodzi o audifili to za taką kasę warto poszukać chorusa i po wycięciu pewnych elementów tapicerki zapakować go do wnętrza. Tak u siebie zrobiłem i podoba mi się zgranie podświetlenia z przełącznikami nad nim.
Podświetlenie zrobiłem sobie po zapłonie (razem z przełącznikami) a nie ze świateł. Efekt jak dla mnie zadawalający.
Podświetlenie zrobiłem sobie po zapłonie (razem z przełącznikami) a nie ze świateł. Efekt jak dla mnie zadawalający.
OK. Postaram się :mrgreen:
A oto jak to wszystko wygląda nocą.
Radio wchodzi na wcisk, nie przesuwa się, aby je wepchnąć, trzeba pomóc trochę śrubokrętem
A oto 2 ramki, które wyciąłem (nożykiem do tapet ), aby zmieściło się radyjko. Zostawiłem je sobie w schowku. Jeśli wróci jakieś radio w rozmiarze DIN to się je przyklei znowu.
Miejsce, z którego wyciąłem ramki.
A oto jak to wszystko wygląda nocą.
Radio wchodzi na wcisk, nie przesuwa się, aby je wepchnąć, trzeba pomóc trochę śrubokrętem
A oto 2 ramki, które wyciąłem (nożykiem do tapet ), aby zmieściło się radyjko. Zostawiłem je sobie w schowku. Jeśli wróci jakieś radio w rozmiarze DIN to się je przyklei znowu.
Miejsce, z którego wyciąłem ramki.
-
- Forum Audi 80
- mariusz720815
- Forum Audi 80
Witam wszystkich Klubowiczów, od niedawna jestem posiadaczem audi 1.9 tdi avant.mam na wyposażeniu radio gamma ale nie działa balans tył przód ,grają cztery głośniki. Zaznaczam, że głośniki tylne są przykręcone do tylnych boczków obok szyby ,wyglądają jak od komputera..Jak sprawdzić czy to radio ma 2 czy 4 wyjścia bo
- Solskier
- Forum Audi 80
- Imię: Sebastian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2,2 AAN
- Kontakt:
zysek2, Jeśli jest to wąska gamma to wystarczą Ci 4 cienkie gwoździe albo druty które wsadzasz w te dziurki po bokach, generalnie do tego sa specjalne prety do wyciągania radia ale nie różnią sie od gwoździ prawie niczym... a jesli jest to nowsza szeroka gamma, to po obu stronach na dole masz dwa prostokątne wejscia również na druty do wyciągania radia, tyle ze w nowszej gamie potrzebny bedzie Ci spłaszczony precik. <ok>