Witam,
mam problem mianowicie jakiś czas temu miałem lekkiego dzwona skutki tego wypadku usuwam do tej pory, początkowo chciałem auto zrobić sam w garażu wraz z ojcem niestety ponieważ nie dało rady zrobić komory do lakierowania w garażu postanowiłem auto oddać blacharzowi lecz zanim to zrobiłem najpierw je rozebrałem cały przód i teraz do sedna problem jest taki że nie do końca pamiętam gdzie co i jak było podłączone blacharz mówił że gdyby on to rozbierał to by wiedział co gdzie i jak ale teraz to nie chce czegoś źle zrobić, miałem zdjęcia na telefonie ale niestety zgubiłem kartę pamięci i tu mam prośbę do Was.
Czy ktoś kto ma 80-tkę najlepiej 1.9 TDi a już w ogóle bosko jeśli w cabrio mógł by mi wysłać zdjęcia komory silnika co gdzie jest podłączone lub jeśli jest z wrocławia to jakoś się umówić żebym mógł podjechać i zrobić te zdjęcia.
Z góry dzięki za pomoc
P.S.
Jeśli ktoś by miał sprzedać kierownice powietrza do cabrio do 1.9 TDi (ja mam AHU silnik) rygle do maski lub osłonki te czarne za lampami to równierz prosiłbym o kontakt
[Cabrio 1.9 TDi ] Problem z naprawą PILNE !!!
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Potrzebuje zdjęć podłączenia przy zbiorniczku wyrównawczym płynu od wspomagania (to chyba od wentylatora) było by też miło jak by dało radę zrobić zdjęcia pasa przedniego od tyłu tych wszystkich zasłonek i zaślepek bo nie wiem czy mam kompletne a tak będę miał porównanie dzięki panowie za pomoc bardzo doceniam, mam nadzieje że zdjęcia starczą ale jeśli nie to się odezwę jeszcze naprawdę bardzo dziękuję za pomoc i gotowość
mój e-mail: jstolarek94@gmail.com
Jeszcze raz dzięki za pomoc
mój e-mail: jstolarek94@gmail.com
Jeszcze raz dzięki za pomoc