Może było reznanko i siedział orginalnie całkiem inny silnik?aldi pisze:W PP jest sonda jednoprzewodowa bez podgrzewacza.Jarewa pisze:Te z białymi można sądzić że podgrzewacz sondy.
[B3 1.6 PP ] Dziwne przewody oraz brakująca część
- Lukaszbroz
- Forum Audi 80
- andrzejau
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.6 PP
- Kontakt:
Odkopuję temat. A więc ja mam z kolei taką wtyczkę wolną z tyłu w bagażniku jak na foto. Od czego ona jest?
W klapie natomiast mam takie wtyczki:
Teraz kolej na komorę silnika. Czego tu brakuje? Jeżeli ktoś może zrobić fotki, to proszę o nie.
Od czego są te wszystkie wtyczki? Jak na złość zaczęło mi wywalać bezpiecznik nr 4. Ponownie wiązka do klapy. Heh...
Pozdrawiam.
W klapie natomiast mam takie wtyczki:
Teraz kolej na komorę silnika. Czego tu brakuje? Jeżeli ktoś może zrobić fotki, to proszę o nie.
Od czego są te wszystkie wtyczki? Jak na złość zaczęło mi wywalać bezpiecznik nr 4. Ponownie wiązka do klapy. Heh...
Pozdrawiam.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Mój post na pierwszej stronie stronie prawie sprzed 3 latandrzejau pisze:Teraz kolej na komorę silnika. Czego tu brakuje? Jeżeli ktoś może zrobić fotki, to proszę o nie.
[...] dolot ciepłego powietrza brakuje harmonijkowej rurki oraz białego plastikowego elementu przy filtrze powietrza którym ciepłe powietrze wpada do filtra.
- andrzejau
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B3
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.6 PP
- Kontakt:
Wiem, czytałem, dlatego napisałem czego brakuje i poprosiłem o fotki, gdyż liczyłem, że przez ten kawałek czasu ktoś sobie to skompletował. Chodzi mi o to jak to wygląda wszystko w komplecie. Gdzieś widziałem foto z elementem, który idzie z tego kolanka i potem równolegle do motoru po czym wchodzi w okolice lampy. Z miejsca sorki.