[80 b4] Jakie amortyzatory??
ja kupiłem sachsy z allegro i też wiele innych części i już dawno ich nie mam na aucie. oprócz amorków bo jeszcze dają radę, pierścieni brak, luz miedzy wkładem a kolumną był. zniwelowany własnymi metodami i cisza. od jakiegoś czasu kupuję w sklepie u siebie i nie narzekam. głównie lemforder łączniki i tulejki wachaczy i sanek.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik:
- Kontakt:
tak szczerze to po co kupować amory i sprężnymatek10912 pisze:a olejowe pewnie dales. mogles kupic gazowe bys mial bardziej twardo. kup jeszcze sprezyny obnizajace i bedzie twardziej
moja propozycja jest dla amatorów wozów drabiniastych leżących na glebie zrobić to bardzo tanio-obciąć po dwa zwoje już leży na glebie,a żeby było mega twardo to tłoczysko amora bym cheftną spawarą na stałe
LUPO pisze:tak szczerze to po co kupować amory i sprężnymatek10912 pisze:a olejowe pewnie dales. mogles kupic gazowe bys mial bardziej twardo. kup jeszcze sprezyny obnizajace i bedzie twardziej
moja propozycja jest dla amatorów wozów drabiniastych leżących na glebie zrobić to bardzo tanio-obciąć po dwa zwoje już leży na glebie,a żeby było mega twardo to tłoczysko amora bym cheftną spawarą na stałe
Ty widzisz co Ty piszesz w ogole ? :mrgreen:
hahaha no to sie uśmiałem, ładny druciarz z ciebie. ciekawe czy w swoim tak wszystko robisz :mrgreen:LUPO pisze:tak szczerze to po co kupować amory i sprężny
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Na tyle nie da się obciąć sprężyny przy ori amortyzatorze. Springi -40 ze zwykłym amorem to w sumie jakby się uparł to można bez ściągaczy założyć. Można uciąć czemu nie :lol: , tylko trzeba by było linkami blokadę zrobić żeby springi nie wypadły, tak jak w maluchu czy jakimś tam się glebe robi poprzez ściągnięcie wahaczy liną. <ok>Pavell pisze:hahaha no to sie uśmiałem, ładny druciarz z ciebie. ciekawe czy w swoim tak wszystko robisz :mrgreen:LUPO pisze:tak szczerze to po co kupować amory i sprężny