Witam
Jestem nowy i nie przeczytałem wszystkich, postów jestem posiadaczem audi 80 B4 TDI.
I mam problem, nie mam obiegu wody, nagrzewnice nie grzeją, chłodnica zimna, węże zimne, nie ma w ogóle obiegu, a temperatura zaskakująca 110 stopni i to jest ciekawe. Wymieniłem termostat, czujnik i nic, już brak mi pomysłów, dlatego pomóżcie!
[80 B4 1Z] Problem z obiegiem wody i temperaturą
[80 B4 1Z] Problem z obiegiem wody i temperaturą
Ostatnio zmieniony 17 lis 2007, 21:36 przez jaro2312, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kokolino
- Forum Audi 80
- Imię: Radomir
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Albo coś zapchane. Może ktoś wsypał kilka fiolek cudownego proszku do uszczelniania układów chłodzenia :roll:hudy pisze:a patrzyłeś na pompe wody??moze z nia jest jakiś problem...u kumpla jak w golfie padła pompa to wszytko wyglądało ok a silnik sie przegrzewał az zaświecała się kontrolka ostrzegawcza.wogóle nie było obiegu.lepiej szybko z tym zrobić bo jak przegrzejesz silnik to masz porobione...
- Danek
- Forum Audi 80
- Imię: Damian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.2 KK
- Kontakt:
Kolego jaro2312, Kolego przeczytaj proszę najpierw Regulamin: viewtopic.php?t=6284 i nazywaj tematy zgodnie zasadami panującymi na forum.
Pisząc posty staraj się używać kropek i przecinków, a nie jak karabin maszynowy bo ciężko się takie coś czyta.
Wracając do Twojego problemu to jak już koledzy wspomnieli, albo pompa, albo zapchany gdzieś obieg. Oby to była tylko pompa.
Pisząc posty staraj się używać kropek i przecinków, a nie jak karabin maszynowy bo ciężko się takie coś czyta.
Wracając do Twojego problemu to jak już koledzy wspomnieli, albo pompa, albo zapchany gdzieś obieg. Oby to była tylko pompa.