Cofnięte lewe koło [ Sedan B4 1.9TDI]
Cofnięte lewe koło [ Sedan B4 1.9TDI]
Witam chciał bym sie z wami podzielić moim problemem wyglada on nastepujaco mianowicie prawe przednie koło jest cofniete za duzo widać to gołym okiem zagladałem do wahacza jest nowy nie wiem nie zakładałem go ja ale widać ze nowy gumy sa okey sadze ze tez nie sa one oryginalne albo chociaż przy febi nie leżały mc person krzywy moze sanki walniete widać ze było cos robione z przodem tutaj macie link do zdjecia na którym widać uszkodzenie http://ifotos.pl/zobacz/201308011_nerssrh.jpg/ . Pozdrawiam i dziekuje za pomoc
Ostatnio zmieniony 02 sie 2013, 10:15 przez BufolaM, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- damianek1234561
- Forum Audi 80
Z tym w miare okey jest przy hamowaniu i jeździe nie musze kontrowacdzikx pisze:może był strzelony i za mało wyciągnięty, ważne aby prosto jechał jak i hamował a że będzie centymetr czy trochę więcej cofnięte to nie przeszkadza jak nie trze i tor jazdy trzyma.
[ Dodano: 2013-08-02, 23:55 ]
nie no spokojnie sworzeń wymieniony i kupiłem osobiście prawy wiec to chyba nie leży wina po stronie sworznia wahacza jeżeli o tym mówiszdamianek1234561 pisze:Sprawdz kolego sworznie, gdyż są one różne - prawy i lewy a że mówisz że wahacz nowy to ciekawe czy sworzeń też. Widziałem już taki przypadek i właśnie tak było jak u ciebie
- dzikx
- Forum Audi 80
- Imię: Jurek
- Model: Audi 90 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.6 ADA+lpg
jak nie ciągnie i jedzie bobrze ( nie jedząc opon ) to zostaw to. Chyba że chcesz szukać to próbuj mierzyć przekątne wózka ( znajdź sobie jakieś punkty odniesienia od zahaczy itp ) a potem znajdź otwory serwisowe w podłodze jako punkty odniesienia i od nich do wózka przekątne wtedy wyjdzie gdzie brakuje