eno board computer to też wyposażenie dodatkowe, a nie jest wpisane
ogólnie to klime i auto do seri doprowadzasz i sie lata
wiem wiem ...łatow mówić, ale ja mam to samo ze swoim. kuuuupa roboty a przyjechało do mojego miasta gdzieś z okolis Wałbrzych/Świdnica.
no i CBR-y mamy :mrgreen:
powo i wytrwałości w ogarnianiu
Rychu82 pisze:eno board computer to też wyposażenie dodatkowe, a nie jest wpisane
Oj tam, oj tam Póki co część obu wyświetlaczy jest zepsuta ale widać wszystko, ale się zmieni. Przede wszystkim te zegary od S muszę wywalić bo nie wiem co za geniusz wsadził zegary od pięciocylindrówki do V6 no ale cóż.
Rychu82 pisze:ogólnie to klime...
Słyszałem, że to nie takie proste no ale przyjdzie czas i na te rozkminy
Rychu82 pisze:wiem wiem ...łatwo mówić, ale ja mam to samo ze swoim. kuuuupa roboty a przyjechało do mojego miasta gdzieś z okolic Wałbrzych/Świdnica.
no i CBR-y mamy :mrgreen:
powo i wytrwałości w ogarnianiu
No i przyszedł czas na zmiany !
Najważniejsze to, że w końcu udało mi się dopaść człowieczka swoją drogą z innego forum który przypadkiem posiadał dyfer do mnie który rzecz jasna z miejsca zgarnąłem Jutro zaleje nowy olej, a w poniedziałek wjazd na auto <ok> <urodziny>
Kolejna z rzeczy to zamontowałem puszkę filtra powietrza, wcześniejsze rozkminy na temat przepływki okazały się błędne, okazało się, że miał za dużo powietrza ze stożka i go zaduszało, najważniejsze że pucha w idealnym stanie, zrobię zdjęcie to wrzucę
Nie dawno wpadły też zegary czarne, póki co tylko główne, a na dolne się ze znajomym zamienie. Ogólnie z moich wyjąłem przełożyłem komputer ( niestety w pół wylany ekran) i główną płytę bo tamta była jakaś zwariowana i żaróweczki mi nie świeciły np. od ręcznego. Teraz jest git majonez tylko muszę założyć czujnik temperatury na auto i to podpiąć i będzie koplet bo wyświetlacz miałem
No i ostatnio udało mi się poogarniać uszczelnienia miejsc gdzie wchodzą linka maski lub kable i już nie zbiera się woda w środku co też dla mnie jest sukcesem
furka ma potencjał <ok> zmień tylko lampy na zespolaki albo na soczewki bo te chinole psują cały efekt wozu. Kolor budy bardzo fajny a jak jeszcze obniżysz będzie ogień
przod i tak za wysoko stoi... wizualnie widac. moze to kwestia tego ze krzywo stoi ale idealne rozwiazanie aby rowno na plaski byla to roznica 20mm pomiedzy przodem a tylem.
czyli przod -60, tyl -40 i stoi równo opadnieta na cyce :mrgreen: