Biała dama ABT str.51 SPRZEDAM
Witam po długiej przerwie
Niedługo w babci znów zacznie się dziać, gdyż wypłaty nastał czas..
Aktualnie chciałem się pochwalić tuningiem maskownic głośników według pomysłu Słonika:
Jeśli chodzi o jakość dźwięku to to faktycznie działa dźwięk jest czystszy i mniej przytłumiony :mrgreen:
A jesli chodzi o względy estetyczne to moim zdaniem wygląda to miodowo..
Usunąłem porwaną naklejkę reklamującą procon-ten:
I mam do was koledzy pytanie:
Zauważyłem że porwała mi się guma na...no własnie-jestem zielony i nie mam pojęcia co to za część-moze mnie ktoś oświecić co to za element i ile kosztuje taka guma? Czy ew. trudna będzie wymiana?
Edit. Na pierwszej stronie zrobiłem listę modyfikacji przeprowadzonych i tych, które sa w planach.
pzdr
Niedługo w babci znów zacznie się dziać, gdyż wypłaty nastał czas..
Aktualnie chciałem się pochwalić tuningiem maskownic głośników według pomysłu Słonika:
Jeśli chodzi o jakość dźwięku to to faktycznie działa dźwięk jest czystszy i mniej przytłumiony :mrgreen:
A jesli chodzi o względy estetyczne to moim zdaniem wygląda to miodowo..
Usunąłem porwaną naklejkę reklamującą procon-ten:
I mam do was koledzy pytanie:
Zauważyłem że porwała mi się guma na...no własnie-jestem zielony i nie mam pojęcia co to za część-moze mnie ktoś oświecić co to za element i ile kosztuje taka guma? Czy ew. trudna będzie wymiana?
Edit. Na pierwszej stronie zrobiłem listę modyfikacji przeprowadzonych i tych, które sa w planach.
pzdr
-
- Forum Audi 80
Dzięki chłopaki ,byłem w Autoplusie i osłonka będzie na jutro
Dzisiaj wieczorem robiłem pierwsze w życiu oklejanie lamp :mrgreen:
Zdaniem moim skromnym wygląda piknie, zobaczymy jak będzie na samochodzie, ale zdjęcia tego to dodam chyba pojutrze dopiero..Jutro postaram się pomodzić z tą przekładnią, pozdro!
Dzisiaj wieczorem robiłem pierwsze w życiu oklejanie lamp :mrgreen:
Zdaniem moim skromnym wygląda piknie, zobaczymy jak będzie na samochodzie, ale zdjęcia tego to dodam chyba pojutrze dopiero..Jutro postaram się pomodzić z tą przekładnią, pozdro!
Maskownice szlifierką, taką na którą krążki papieru na rzep przyczepiasz a później tam gdzie zostało to wydłubywałem nożykiem i pilnikiczkiem poprawki
Zdjęcia postaram sie jeśli nie wieczorem to jutro.
[ Dodano: 2013-08-07, 21:58 ]
Obiecane zdjęcia:
Generalnie to z efektu jestem zadowolony, chociaż wiadomo że z bliska widać parę zmarszczek na zagięciach lamp..Lewa poszła mi o wiele gorzej od prawe(z ta lewą to wgl duzo przygód było) ,ale to wszystko dlatego że przy lewej nie miałem pomocniczego napoju :mrgreen:
I teraz mam dylemat życiowy czy ściemniać też tył :roll: a moze na razie sie wstrzymam...
Najprawdopodobniej jutro wymienię osłonę przekladni <ok>
Żadne zdjęcie nie odda piękna tego samochodu..
Zdjęcia postaram sie jeśli nie wieczorem to jutro.
[ Dodano: 2013-08-07, 21:58 ]
Obiecane zdjęcia:
Generalnie to z efektu jestem zadowolony, chociaż wiadomo że z bliska widać parę zmarszczek na zagięciach lamp..Lewa poszła mi o wiele gorzej od prawe(z ta lewą to wgl duzo przygód było) ,ale to wszystko dlatego że przy lewej nie miałem pomocniczego napoju :mrgreen:
I teraz mam dylemat życiowy czy ściemniać też tył :roll: a moze na razie sie wstrzymam...
Najprawdopodobniej jutro wymienię osłonę przekladni <ok>
Żadne zdjęcie nie odda piękna tego samochodu..
Chodzi mi o to jak wyglądają oklejone z bliska, bo zamówiłem szara folie i zastanawiam sie czy nie wkleić do nich pomarańczowego rantu jak jest w A4 wersja US. Oklejone lampy bardziej mi się podobają niż malowane ramki w środku tylko zastanawiam sie jak z przepuszczalnością światła, zamówiłem dosyć dobrej jakości folie do lamp. Mam kierunki w zderzaku więc poki nie mam zaspolaków wykorzystam stare klosze po kierunkach jako obrysówki.
hlopaki pomóżcie mi szybko-wyjąłem akumulator, w sumie to nie wiem po co bo moim zdaniem dostęp jest taki sam jak był-na moje oko musze odkręcić dwie sruby, siedemnastki, które są tak zapieczone że mnie szlag trafia a ten dostęp to faktycznie szkoda gadać..aby zdjąć osłonę ,muszę odkręcić te dwie śruby, tak?
OK, thx ,już sobie poradziłem Masakra, dla laika ta robota wcale nie jest taka łatwa a przy zdejmowaniu dekla to myslałem że cały samochód zdejme ze złości..Jutro wstawie zdjęcia bo dziś było już ciemno.
Juba, łap te obiecane fotki
Nie wiem do końca czy o to Ci chodziło ,porobiłem parę zdjęć z bliska ,jak chcesz jeszcze jakieś ujęcie to wal śmiało, jutro mogę zrobić:
Jak mówiłem, z bliska nie jest już tak kolorowo:
A tu się moja luba załapała
Juba, łap te obiecane fotki
Nie wiem do końca czy o to Ci chodziło ,porobiłem parę zdjęć z bliska ,jak chcesz jeszcze jakieś ujęcie to wal śmiało, jutro mogę zrobić:
Jak mówiłem, z bliska nie jest już tak kolorowo:
A tu się moja luba załapała