Samochód marzeń - kup i zrób
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
jest do sprzedania może ktoś zainteresowany <ok>
http://tablica.pl/oferta/audi-quattro-competition-CID5-ID3mEKx.html#2d8094a212
http://tablica.pl/oferta/audi-quattro-competition-CID5-ID3mEKx.html#2d8094a212
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
chyba anty reklame chyba nikt nie chce kupci auta za 15 kafli z szpachla na blotniku... nie dostanie tej kasy od pasjonata ktory zna te auta na wylot i wystarczy ze spojrzy i bedzie wiedzial co jest grane, trafi gosc na jakiegos napalenca co kupi sobie comeptition ,a pozniej bedzie dowiadywal sie nowosci o swoim extra aucie za 15 tystomek83 pisze: biorąc już pod uwagę reklamę w TVNie
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
a zauwazyliscie ze zaczeto usuwac ten wlasnie filmik i jego kopie z jutuba tam wlasnie widac tą ekstra drapnieta chlodnice i jak zderzak szarpie nie dokonca odkrecony jegomosc prowadzoacy, nadworny mechanik tvnu
szczegoly zniszczen sa na poczatku tego teamtu,
takze nikt rozsadny tego mu niewezmie jedynie napaleniec
szczegoly zniszczen sa na poczatku tego teamtu,
takze nikt rozsadny tego mu niewezmie jedynie napaleniec
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
on niebyl pasjonatem gdyz z takim zderzakiem by nie jezdzil, to bylo ustawione aby po znajomosci ktos mu go podreperowal, zreszta tu w temacie ktos to pisze
jest jeszcze taka sprawa ze jak mu planowali glowice to wiadomo ze je skrecili a ciekawe czy po przejechaniu tych pierwszych 1000km dokrecili mu czy temat zostal zapomniany, wiadomo ze glowice trzeba jeszcze raz dociagnac
w dodatku w aukcji z tablicy pisze, ze daje prezent oc do nastepnego sierpnia, wiec juz za taki prezent nie warto juz po te auto jechac
jest jeszcze taka sprawa ze jak mu planowali glowice to wiadomo ze je skrecili a ciekawe czy po przejechaniu tych pierwszych 1000km dokrecili mu czy temat zostal zapomniany, wiadomo ze glowice trzeba jeszcze raz dociagnac
w dodatku w aukcji z tablicy pisze, ze daje prezent oc do nastepnego sierpnia, wiec juz za taki prezent nie warto juz po te auto jechac
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Kontakt:
Nie w każdym silniku.Szara80tkaTdi pisze:wiadomo ze glowice trzeba jeszcze raz dociagnac
Pasjonat, jaki to pasjonat? co to w ogole znaczy, mnie to zastanawia. Co to za pasjonat, który kupuje auto, bierze kase z konta i oddaje auto do zrobienia komus na tip top. Rownie dobrze mogl sobie kupic calibre, fiata lub uaza.DEDHI pisze:zawsze mnie zastanawia ten schemat: pasjonat marki kupuje np. Audi i oddaje do TVN celem zrobienia igły
Dla mnie pasja to cos co musisz pielegnowac, dbac, stracic na to ogrom sil i nerwów, przy tym wylewając litry potu, dochodzic do czego się da wlasnymi planami i rękoma, i przede wszystkim nie powinno to przyjsc latwo. Tak ja to widze, niestety nie kazdy i przez to pasjonatów mamy wokół siebie
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80
Sagem dobrze prawisz <ok>Pasjonat, jaki to pasjonat? co to w ogole znaczy, mnie to zastanawia. Co to za pasjonat, który kupuje auto, bierze kase z konta i oddaje auto do zrobienia komus na tip top. Rownie dobrze mogl sobie kupic calibre, fiata lub uaza.
Dla mnie pasja to cos co musisz pielegnowac, dbac, stracic na to ogrom sil i nerwów, przy tym wylewając litry potu, dochodzic do czego się da wlasnymi planami i rękoma, i przede wszystkim nie powinno to przyjsc latwo. Tak ja to widze, niestety nie kazdy i przez to pasjonatów mamy wokół siebie
- andrzejau
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B3
- Silnik: 1.6 PP
- Kontakt:
Święte słowa <ok> :mrgreen: Polać mu 8-)SebastianCOOO pisze:Sagem dobrze prawisz <ok>Pasjonat, jaki to pasjonat? co to w ogole znaczy, mnie to zastanawia. Co to za pasjonat, który kupuje auto, bierze kase z konta i oddaje auto do zrobienia komus na tip top. Rownie dobrze mogl sobie kupic calibre, fiata lub uaza.