Witam wszystkich klubowiczow oraz posiadaczy audi:-)mam na imie Łukasz do tej spolecznosci dolaczylem niedawno. Posiadam Audi 80 b3 z 91roku juz ponad rok i nie zamierzam miec innego. Jestem z wojewodztwa Lubelskiego z okolic Opola Lubelskiego. Mam nadzieje ze w razie potrzeby pomozecie mi a i ja bede sie staral pomoc witam:-)
Witam wszystkich użytkowników.
Mam na imie Krzysztof.
W grudniu ubiegłego roku zostałem posiadaczem audi 80 b4 1992r 2.0 Abk+lpg
Aktualnie poszukuje sprawnego silnika Abk w dobrej cenie.
Pozdrowienia
WITAM klubowiczów ma na imie Grzesiek posiadam audi 80 cabrio 2.8 V6 93 r.
O KLUBIE AUDI 80 dowiedziałem się od znajomego mysle ze znajde tutaj pomoc i ja pomoge na ile będę mogl. POZDRAWIAM SERDECZNIE
Podglądam Was od czasu do czasu. Teraz postanowiłem się zarejestrować.
Od 8 lat mam audi 90 quattro 2,3 ng, żona jeździ 80 1,9 tdi, teraz kupiłem 3-cie audi coupe quattro 20v 7a.
Witam wszystkich. Po długich namysłach i rozmowach zadecydowaliśmy że kupujemy Audi 80 Avant. Warunki jakie nowe auto musiało spełniać to:
-Kombi
-LPG
-Klimatyzacja
Po dwóch tygodniach znaleźliśmy czerwonego avanta z 94r dwa kilometry od miejsca zamieszkania. I w ten oto sposób jesteśmy ( jak narazie) zadowoleni.
Witam.Jestem nowy w klubie.Posiadam Audi 80 2.0E.Na imię mam Krzysiek,mieszkam w okolicy Opoczna,mam 41 lat.Sam was znalazłem i korzystałem już z porad a że są pomocne i rzeczowo wyjaśnione drobne naprawy postanowiłem dołączyć do klubu.Z góry dziękuję za miłe przyjęcie.