Tomaszów Maz. okolica ?
-
- Audi 80 Klub
-
- Audi 80 Klub
escior88, wczoraj widzialem czaje swoja "e39" i musze sie z toba zgodzic ze ladniutka jest felg nie zdazylem przylukac tylko ale widzialem ze probne numery juz mial zalozone <ok> fajniusia maszyna hehe i fajnie zamruczalo jak sie mijalismy tylko ze ja cienkim jechalem to czaja mnie nieprzylukal mijalem sie z nim na barlickiego na wysokosci sklepu "u przema" :lol:
moje abc pali okolo 17 litrow po miescie jak ja cisne to nawet i 20 gazu oczywiscie, osiagi ostatnio przy 200 wrzucalem dopiero 5 bieg, tylko ze mam silnik po kapitalnym remoncie, wiec mysle ze jego kondycja sie sporo poprawila, ale na przyspieszenie nie moge narzekac tym bardziej ze autko swoje wazy..
Sporo rzeczy wymieniłeś:) Podobnie jak ja po zawodach przeskoczył mi rozrząd robiłem 2 glowice i od nowa rozrząd naprawa ponad 2 tys teraz ładnie smiga. Na 1 do 60 na 2 do 100 na 3 do 140 dalej nie testowałem do odcinki. wg nawi 213 km/h na blacie ponad 220<przed remontem> teraz na pewno by bylo więcej.
Powiem tak jazda emerycka kręcenie do 2.5 tys obrotów i prędkość w przedziale 80-100km/h to 12 lpg krótkie trasy po 5 km do pracy <żadko kiedy tak jeżdżę>.Zazwyczaj kręce do 4 tys<zmiana biegów> prękość od 100 do 140 chwilami troszeczkę szybciej nie wiecej niż 180 km/h<15 litrów lpg>Kręcąc go wyżej od 4 tys i stała prędkość powyżej 150 to pali max do 18 litrów. W trasie jadąc nad może 11litrów ,wiadomo raz się jechało 60 nieraz wolniej i ponad 200 też.Więc tragedii niema. Tutaj link sobotniego testowania świeżych opon