[B4 ABK] gwint+JR15 17" nowe zdjęcia
-
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
no a skoro już tu jestem to kilka drobiazgów wpadło: nowy błotnik, blenda, wygłuszenie maski, klubowe ramki, radio, zderzak się robi, i jeszcze tylna klapa w drodzę :->
wymieniony olej i czasem ją myję i sprzątam, ale to mało interesujące
pozdrawiam
mały up:
coś temat jakby trochę umierał, ale nic z tych rzeczy coś tam powoli przybywa <ok>
dziś pojechałem na mały shopping i oto co przytargałem <tance> :
zaraz lecę zakładać do szczęścia brakuje tylko zagłówków do tylnej kanapy...no ale z czasem wpadną. W boczkach trzeba na nowo przykleić skórę, ale chyba pójdą na sprzedaż, bo tył jest w manualu i mają drewniane dekory zaklejone karbonem :mrgreen:
i jeszcze takie małe spy foto
pozdro
wymieniony olej i czasem ją myję i sprzątam, ale to mało interesujące
pozdrawiam
mały up:
coś temat jakby trochę umierał, ale nic z tych rzeczy coś tam powoli przybywa <ok>
dziś pojechałem na mały shopping i oto co przytargałem <tance> :
zaraz lecę zakładać do szczęścia brakuje tylko zagłówków do tylnej kanapy...no ale z czasem wpadną. W boczkach trzeba na nowo przykleić skórę, ale chyba pójdą na sprzedaż, bo tył jest w manualu i mają drewniane dekory zaklejone karbonem :mrgreen:
i jeszcze takie małe spy foto
pozdro
Ostatnio zmieniony 11 sie 2013, 14:55 przez Daniel Choros, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
a u mnie nic a nic ja prałem polo i wszystko schło na dworze, a potem było disco polo nad firlejem <wow> :mrgreen: coś tam zaczęło kropić ale to dopiero koło 1 - 2 w nocy ale i tak sie wszyscy bawili dobrze <ok>daniel110791 pisze:no padało po południu...jeszcze nie sprawdzane, ale czuję, że będzie sauna :mrgreen:
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
duo, pewnie piszesz o tej Kamionce z okolic Lubartowa moja to taka mała wichura spod Chełma :mrgreen:a u mnie nic a nic ja prałem polo i wszystko schło na dworze, a potem było disco polo nad firlejem <wow> :mrgreen: coś tam zaczęło kropić ale to dopiero koło 1 - 2 w nocy ale i tak sie wszyscy bawili dobrze <ok>
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80