[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
Kiedyś mi się nie podobały lusterka z RS2, ze względów praktycznych też mają mniejsze pole widzenia.
Natomiast teraz mi się podobają, ale już przestałem rozwijać projekt. Niech następna osoba je montuje coś musi być do roboty, żeby ktoś mógł się poczuć swój udział w projekcie.
Natomiast teraz mi się podobają, ale już przestałem rozwijać projekt. Niech następna osoba je montuje coś musi być do roboty, żeby ktoś mógł się poczuć swój udział w projekcie.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2013, 22:56 przez ATLAS, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
MOD, tego postu nie bylo. dzieki.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2013, 22:57 przez deejay.ftb, łącznie zmieniany 1 raz.
chłopaki sugerują że cały guzik w nich widać , jak dla mnie spokojnie idzie się przyzwyczaić i normalnie jeździć ( nie mam z tym problemu), cena owych lusterek na pewno nie będzie mniejsza , ja uważam że w Atlasa kolorze i całym setupie byłoby wyśmienicie ,ale jak pisze projektu nie rozwija i myślę że nowy nabywca postara się o takowy dodatek <ok>maniekmac pisze:ATLAS nie ściemniaj <ok> jak nie zmieniają zobacz na swoją fotkę ostatnią i spójrz na linię zderzaka i obecne lustro, a porównaj jak by się miała ta linia kształtów z lustrami RS2. Co do jazdy "praktycznej" z lustrami czy bez to nie wiem o czym jest mowa :lol:
Ja mam akurat oryginalną RS2 i różni się od tej z allegro materiałem. Oryginalna jest stalowa zarówno w grillu jak i w zderzaku, a na allegro jest z aluminium. Da radę kupić na allegro siatkę alu o identycznym oczku. Ze stali i z takim samym oczkiem jest grill kamei, jednak on jest półokrągły w pionie i poziomie, natomiast ori RS2 jest płaski w pionie, a półokrągły tylko w poziomie.
cos pod ori siatke http://allegro.pl/czarna-siatka-alu-tun ... 79003.html