Witam, od jakiegoś czasu spod maski, a konkretnie od któregoś paska lub koła wydobywa się dźwięk ocierania czegoś o coś (już nie wiem jak to określić), na słuch jest bardzo ciężko stwierdzić, który to pasek lub koło. Dźwięk ten jest powtarzalny z każdym obrotem.
Czy ktoś doświadczył podobnych 'paranormal activity'?
Czy to może być pasek rozrządu? stosunkowo nie dawno był wymieniany
[B3 1.6 td] pasek lub koło 'trze'
-
- Forum Audi 80
[B3 1.6 td] pasek lub koło 'trze'
Ostatnio zmieniony 22 sie 2013, 08:19 przez lord_yabol, łącznie zmieniany 1 raz.
na bank juz cos podobnego bylo :p
ja bym raczej poszedl w desen czy to dzwiek metaliczny czy 'ala gumaaa'
osobiscie rozprul bym obudowe rozrzadu i potraktowal poniektore kola woda w malych ilosciach co by nie narobic biedy i sluchal kiedy ucichnie albo sprawdzic naciag paska, recznie lub jak kto woli "na oko", poczujesz wg mnie w rece czy jest za mocno czy za slabo
radzil bym Ci samemu dojsc CO TO / Z KAD TO bo jasnowidzow jeszcze na forum nie widzialem magikow tak ale nie jasnowidzow
Powodzenia
ja bym raczej poszedl w desen czy to dzwiek metaliczny czy 'ala gumaaa'
osobiscie rozprul bym obudowe rozrzadu i potraktowal poniektore kola woda w malych ilosciach co by nie narobic biedy i sluchal kiedy ucichnie albo sprawdzic naciag paska, recznie lub jak kto woli "na oko", poczujesz wg mnie w rece czy jest za mocno czy za slabo
radzil bym Ci samemu dojsc CO TO / Z KAD TO bo jasnowidzow jeszcze na forum nie widzialem magikow tak ale nie jasnowidzow
Powodzenia
-
- Forum Audi 80