Głośniki za zagłówkami audi 80 B4 sedan
Głośniki za zagłówkami audi 80 B4 sedan
Mam pytanie a mianowicie czy można powiększyć otwory w audi 80 B4 sedan znajdujące się za zagłówkami chciałbym wstawić tam Głośniki JBL GTO 938 czy jest możliwość uszkodzenia czegokolwiek po wycięciu byłem w firmie która zajmuje się caraudio i kazali mi wstawić półkę i w nią głośniki ale kiedy przymierzyłem to nie dość że ledwo weszła to w dodatku nie widać nic z tyłu z góry dziękuję za pomoc.
To już wyciągałem ale magnes jest za duży i ogólnie głośnik jest pod samą szybą jak wytnę tą dziurę to później półka nie wejdzie :-|
[ Dodano: 2013-08-22, 21:29 ]
Chodzi o to czy mogę zrobić coś z tą blachą pod spodem np ponacinać i wygiąć czy całkiem powiększyć dziurę która tam jest i czy nic się nie stanie np nie uszkodzi to konstrukcji samochodu
[ Dodano: 2013-08-22, 21:39 ]
Dokładnie chodzi mi czy mogę to powiększyć jeżeli tak to jak wyciąć czy ponacinać i powyginać czy lepiej tego nie ruszać?
[ Dodano: 2013-08-22, 21:29 ]
Chodzi o to czy mogę zrobić coś z tą blachą pod spodem np ponacinać i wygiąć czy całkiem powiększyć dziurę która tam jest i czy nic się nie stanie np nie uszkodzi to konstrukcji samochodu
[ Dodano: 2013-08-22, 21:39 ]
Dokładnie chodzi mi czy mogę to powiększyć jeżeli tak to jak wyciąć czy ponacinać i powyginać czy lepiej tego nie ruszać?
a ja mam pytanie, jaki jest sens montowania głośników w półkę? Nie moge tego zrozumieć, ani to właściwy kierunek grania, ani prawidłowe wykorzystanie głośnika, każdy głośnik musi mieć swoją obudowę, która jest jego pudłem rezonansowym, a takie montowanie głośnika w półkę to się mija z celem, ale każdy ma jakiś tam swój plan