No ja nie narzekam u mnie się zgadza idealnie co do litra.Jarewa, ja tam w żadne BC nigdy nie wierzę i wierzyć nie będzie bo nie raz jechałem autem co taki wynalazek ma i wartości które nie raz pokazywał komputer ni jak się miały do rzeczywistości.
[All] Ile palą nasze autka ?
wróciłem z nad morza ,
jazda spokojna do 120 , korki , włączona klima , wypchany bagażnik 4 osoby. Przejechałem na baku 1200 km zatankowałem znów aż się ulało . Spalanie 5L/100km
takie jedno zdjęcie z wypadu
jazda spokojna do 120 , korki , włączona klima , wypchany bagażnik 4 osoby. Przejechałem na baku 1200 km zatankowałem znów aż się ulało . Spalanie 5L/100km
takie jedno zdjęcie z wypadu
Ostatnio zmieniony 27 sie 2013, 23:19 przez wujo1, łącznie zmieniany 1 raz.
No potwierdzam że lpg Niemieckie jest o wiele wydajniejsze. Od ostatniego pół roku wartości spalania jakie podałem w tym temacie są właśnie na Niemieckim gazie.
Mi silnik lepiej chodzi na "zagranicznym" lpg i pali koło 1\2 litrów mniej a kompletnie nic nie dotykałem przy gazie. Myślę że to dla tego że LPG ma tak samo jak BP kontrole jakości i stosunek Propanu do Butanu 60\40 gdzie w PL niestety nikogo nie interesuję jakość gazu czy jego odpowiedni skład.
bigben, jak Ty chłopie wytrzymałeś autobana i cały czas 130 :mrgreen:
Ja bym zasnął po 200 km :mrgreen:
Mi silnik lepiej chodzi na "zagranicznym" lpg i pali koło 1\2 litrów mniej a kompletnie nic nie dotykałem przy gazie. Myślę że to dla tego że LPG ma tak samo jak BP kontrole jakości i stosunek Propanu do Butanu 60\40 gdzie w PL niestety nikogo nie interesuję jakość gazu czy jego odpowiedni skład.
bigben, jak Ty chłopie wytrzymałeś autobana i cały czas 130 :mrgreen:
Ja bym zasnął po 200 km :mrgreen:
- jacek199315
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80