[B4]Quattro Avant od eSPe
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
zawsze będę młodszy od Ciebie dziadku :lol:bloku pisze:Stare dziady :!: :!: :!:
o, ten się zna... Musiałem go wnosić do hotelu bo zaniemógł troszkę :lol:tomkom1 pisze:bloku, przyjedz na warmie na weekend i zobaczysz jak sie bawia stare dziady <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>
coś więcej? Bo nie wiem jak planowac wydatków, a z robotą powoli wychodzi lipa :->eSPe pisze:Będzie sposobność. Szykuje się duża biba 2 dniowa na zakończenie wieloklubowa i wielomodelowa i wielomarkowa (nie tylko Audi) na Dadaju.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
wstępnie wiem tylko 150/os z noclegiem i wyżywieniem z imprezą wieczorną jaką znasz z dadaja.quattroBandit pisze:coś więcej? Bo nie wiem jak planowac wydatków, a z robotą powoli wychodzi lipa :->
termin 19/20 lub 26 /27 X 2013
Na razie tylko tyle.
Wstepnie z klubów było by:
www.motone.pl
www.driversclub-forum.com
www.2speed.pl
www.vagpodlasie.com
kormoran i C4
szczegóły ogarnia Paweł (z Białegostoku).
no i wlasnie o takiej zabawie starych dziadkow mowie..do odciecia...quattroBandit pisze:zawsze będę młodszy od Ciebie dziadku :lol:bloku pisze:Stare dziady :!: :!: :!:o, ten się zna... Musiałem go wnosić do hotelu bo zaniemógł troszkę :lol:tomkom1 pisze:bloku, przyjedz na warmie na weekend i zobaczysz jak sie bawia stare dziady <ok> <ok> <ok> <ok> <ok>coś więcej? Bo nie wiem jak planowac wydatków, a z robotą powoli wychodzi lipa :->eSPe pisze:Będzie sposobność. Szykuje się duża biba 2 dniowa na zakończenie wieloklubowa i wielomodelowa i wielomarkowa (nie tylko Audi) na Dadaju.
- damian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- rodzynek87
- Forum Audi 80
- rodzynek87
- Forum Audi 80