[All] Schematy instalacji elektrycznej
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Aldi-dzięki za podpowiedż tak masz racje tak też zrobiłem,czyli instalacja jest ok do żarówek,mało tego dla pewności poprawiłem mase i dołozyłem kolejną z racji tego iż autko jest dośc leciwe, niepokoi mie na przełaczniku w kolumnie czy tam powinno występować napięcie po przełączeniu lewo-prawo,moim zdaniem tak.sprawdze dzisiaj wiązke która idzie do tyłu- autko stało cała zime.
moze ktos będzie sie orientował, mam problem z oswietleniem kabiny a mianowicie swiatlo w środku powinno zgasnąc po zamnkieciu auta kluczykiem lub po przekręceniu stacyjki na zaplon lecz to nic nie daje, przelącznik w pozycji auto czyli gdy otworzymy drzwi itp. swiatlo gasnie dopiero gdy włacze swiatła albo przełącze kierunek, on zapala swiatło postojowe i dopiero gasnie oswietlenie kabiny, jak wyciągniemy licznik albo sciagniemy schowek kierowcy nad nim są dodatkowe bezpieczniki i 4 kosci, ma ktos moze schemat tych kosci do czego idą te przewody itp? poniewaz jak ruszam tymi kablami to nie raz swiatlo zgasnie pod warunkiem ze mam przekręcony zaplon (po prostu chodzi tak jak powinno czyli jak by sie cos mozstkowalo ale co?) macie jakis pomysl bo na tym forum juz szukalem wszedzie i nie moge sie dostać do dobrych elektykow... czekam na odp.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
od nowosci dokladanego alarmu nie było za to doszedłem ze mam pewien przekaznik luzno latający w dodatkowej skrzynce b. pod deską i po odpieciu wszystko ok, ale dla mnie nie bo dlaczego to tam jest jak bede mial chwile zrobie foto i wrzuce bo cholerka nie moge nigdzie dostać informacji opisu tego co do czego tam jest jezeli chodzi o intalke za licznikiem i pod glowną skrzynka bezpiecznikow