witam..
Problem jest taki ze jak jezdze z otwarto szyba w drzwiach przednich pasazera o wibracji dostaje. obejzałem dokladnie cała prowadnice aby troche zmiejszyc yez luz ale niebardzo wiem jak to osiagnac moze ktos z przerabiał ten temat bo mnie to urituje troche ten hałas......
Audi 80 B4 [AAZ] szyba pasazera
-
- Forum Audi 80
- Imię: tomek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
-
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
daniel110791 pisze:można jakoś bardziej zrozumiałym narzeczem???ze ten precic co przechodzi przez szyba co chodzi w szynie mam luz i to mi drgania takie wywoluje tylko jak to zniwelowac....
ja tez włąsnie niewiem jak to sie nazywa ale w przednich prawych drzwiach jak spojrzycia na gorny lewy rog szyby to zauwazycie to cos przechodzi przez szybe i i jest osadzone w prowadnicy i cały czas tampracuje i tam mam luz jak szyba pociagne do siebie lub od siebie poochne to jest luz , chce go troche zniwelowac.....
no to albo to coś jest wytarte albo to coś w czym to coś jest .. nikt Ci online nie powie któro Ci się wytarło choć swoją drogą nigdy czegoś takiego nie widziałem jeszcze, ale ja młody jestem i mało widziałem :mrgreen: a tak serio jak już "dojdziesz" co się napsuło to chętnie Cie poratuję taką łądną sprawną częścią w miłej cenie