[ Dodano: 2013-08-29, 10:32 ]
Mam lepsze.
http://allegro.pl/felgi-asanti-22-merce ... 20151.html
Dokładnie trafiłeś w sedno... i tym pozytywnym akcentem skończmy tą bez sensowną dyskusję.tomkom1 pisze:Bo nie stać na 20" a max na 18"?
Właśnie na to już ludziom często szkoda hajsu, wystawiłem Yokohamy parady 215/35 R18 takie 3 mm za 400 zł na allegro to mi jełopy pisały, że za to stanowczo za drogo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: aaa nowa sztuka z 7 mm bieżnikiem kosztuje w okolicach tysiaka, <lol> także na 18 każdy ma, ale na opony żeby przelatać jeden sezon to już 400 zł to za drogo jest. :mrgreen:quattroBandit pisze:W porównaniu do opon na te felgi, które co jakiś czas by się zdało wymienić. :lol:
Człeeeniu ale ja chciałem 400 zł za 4 sztuki, a tysiaka kosztuje jedna :mrgreen: jest różnica? :mrgreen: Poza tym w końcu poszły za 500 zł haha.Tighe pisze:duo, 3 mm to praktycznie śmietnik więc się nie dziwie, że tak pisali. :-> Już lepiej dać tego tysiaka za 7 mm.
Ciekawe Sagem co tam ciekawego znajdziesz, koła tu brakuje jak już to ktoś pisał.
Ja wiem czy brakuje? Przecież nie stoi na tarczach, :mrgreen: a to czy opona ma 3 mm czy 7 mm i śmietnik to zależy od opony, Dunlopy przy 7 mm już są śmietnikami, bo twarde klocki nie nadają się do niczego, a pirellki czy miszelinki jeszcze polatają chwilę.Tighe pisze:Koła tu brakuje jak już to ktoś pisał.
Ciemnymi ścieżkami chadzam, więc nie. :mrgreen: Mi tam felgi które sadżem ma od kilku sezonów się podobują, i nawet pasują do gratsa, nie ja napisałem, że mu czegoś brak.Tighe pisze:To się chopie wyrażaj jasno. :mrgreen:
Jeden taki tu z forum zaliczył dach po tym jak eksplodowała opona z 94 roku. <lol>quattroBandit pisze:(chyba mało kto zwraca na ten detal uwagę) kapcie.
Ej ej ej napisałem że opony moje były "za 400" a nowe są "po tysiaka sztuka" jak nie było to zrozumiałe to przepraszam, już wyjaśnione.Tighe pisze:To się chopie wyrażaj jasno. :mrgreen:
A no właśnie. Brat mój nie posłuchał mnie i kupił na zimę używki, co śmieszniejsze, z indeksem prędkości 140 km/h, Teoretycznie zimą się prędzej nie jedzie, ale tu nie chodzi o to z jakimi prędkościami się jeździ, a na co pozwala samochód. I szczęście jego takie, że 14 letnia opona (o, takie właśnie kupił.duo pisze:Jeden taki tu z forum zaliczył dach po tym jak eksplodowała opona z 94 roku <lol>
Ej, ale co było niezrozumiałe w Twojej poprzedniej wypowiedzi? :lol:duo pisze:Ej ej ej napisałem że opony moje były "za 400" a nowe są "po tysiaka sztuka" jak nie było to zrozumiałe to przepraszam, już wyjaśnione
Eeeeeeee to było do mnie, weź się nie wpier .. między Finlandię, a ogórka kiszonego. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hehe chyba do mnie bo Pan T. nawiązał do opon chyba chyba. <ok>quattroBandit pisze:ej, ale co było niezrozumiałe w Twojej poprzedniej wypowiedzi? :lol:Bo teraz ja już nie wiem. Tighe przestań ćpać.
Yhm, :mrgreen: nie wchodzę więcej w żadne spamerskie konwersacje. :lol:duo pisze: Eeeeeeee to było do mnie, weź się nie wpier .. między Finlandię, a ogórka kiszonego. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Hehe chyba do mnie bo Pan T. nawiązał do opon chyba chyba. <ok>
A to od duo było do mnie. :lol: :lol: :lol: :lol:Tighe pisze:Yhm :mrgreen: nie wchodzę więcej w żadne spamerskie konwersacje. :lol: