przecież już wcześniej mówił, że bd przymiarka samych felgKORU pisze:Całkiem ładne i oryginalne tylko czy przednie nadkola Cabrio pomieszczą to z oponą. (przy tej glebie co masz) Bedzie zabójczo bo 20' cali w A8 robi robote.
[Cabrio 8G 2.6 ABC] Turkusowy zawrót głowy
Przymierzyłem tydzień temu w przerwie pomiędzy wyjazdami (bo nie mogłem się oprzeć pokusie) i jak dla mnie suty urywa na moim cabie. ET jest 30 więc idealnie tak samo z tyłu jak miałem, tylko średnica większa. Natomiast z przodu przy tej szerokości i et felga byłaby 3mm węziej na stronę.
Jak ktoś ciekawy to mogę po powrocie foty wstawić.
Do zdjęć czyszczone były tylko felgi, bo kupiłem zakurzone. A w mieszkaniu i w aucie prawie zawsze błysk :8
Do zdjęć czyszczone były tylko felgi, bo kupiłem zakurzone. A w mieszkaniu i w aucie prawie zawsze błysk :8
ja ciekawy;) dawaj foty;)ATLAS pisze:Przymierzyłem tydzień temu w przerwie pomiędzy wyjazdami (bo nie mogłem się oprzeć pokusie) i jak dla mnie suty urywa na moim cabie. ET jest 30 więc idealnie tak samo z tyłu jak miałem, tylko średnica większa. Natomiast z przodu przy tej szerokości i et felga byłaby 3mm węziej na stronę.
Wg mnie wcale nie ma przerostu formy nad treścią. Nawet się zastanawiam czy nie kupić kompletu 225/30/20 i pojeździć chwilę tak na przekór opinii przy prawie takiej samej glebie co na 18". Dla mnie to podobna kwestia co 17" w Golfie I. Każdy się za łeb łapał jak można taką profanację popełnić, a jak czerwone GTI z Poznania wyjechało z garażu, to wszystkim suty urwało.
Przymiarka nigdy nie odzwierciedla efektu finalnego, spasowania z oponą i wyglądu auta w ruchu. A spróbować żaden grzech, przecież to prawie nic nie kosztuje, a fun wielki.
keczy, tam jest kolumna i zasłania światło idealnie na przejściu drzwi z błotnikiem też mi się to nie podoba, ale akurat w takim miejscu stoi audi cały czas. Z lampą błyskową ten efekt ginie:
Przymiarka nigdy nie odzwierciedla efektu finalnego, spasowania z oponą i wyglądu auta w ruchu. A spróbować żaden grzech, przecież to prawie nic nie kosztuje, a fun wielki.
keczy, tam jest kolumna i zasłania światło idealnie na przejściu drzwi z błotnikiem też mi się to nie podoba, ale akurat w takim miejscu stoi audi cały czas. Z lampą błyskową ten efekt ginie:
-
- Forum Audi 80
- quattroBandit
- Audi 80 Klub