Mam na imię Damian jestem z Częstochowy i jestem szczęśliwym posiadaczem Audi 80 B4 2.0 ABK w sedanie, autko ponad 7 lat w rodzinie po zdaniu prawka odziedziczyłem go po tacie :mrgreen: Czyli w moim posiadaniu jest już 3 rok
Przywitaj się z nami
-
grzesiekostry22
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
witam piotrek z małopolski mam B4 od 3-lat 2.0 benzyna 90 km ABT + LPG
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez sajmon81, łącznie zmieniany 1 raz.
-
DamianWcabrio
- Forum Audi 80

Powitanie
Witam wszystkich klubowiczów.
Nazywam się Tomek, mieszkam w Radziejowicach, a od tygodnia mam zielone Audi 80 B4 Avant z silniczkiem 1.9 TDI. Nie jest to może najpiękniejsza 80-ka na świecie, ale polubiłem ją już bardzo -)
O klubie dowiedziałem się z naklejki na tylnej klapie, którą zapewne zostawił poprzedni właściciel.
Nazywam się Tomek, mieszkam w Radziejowicach, a od tygodnia mam zielone Audi 80 B4 Avant z silniczkiem 1.9 TDI. Nie jest to może najpiękniejsza 80-ka na świecie, ale polubiłem ją już bardzo -)
O klubie dowiedziałem się z naklejki na tylnej klapie, którą zapewne zostawił poprzedni właściciel.
-
gigr
- Forum Audi 80

- Imię: Grzegorz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC
Cześć
Mam na imię Grzegorz i swego czasu byłem posiadaczem Audi 90 B3 z silnikiem 2.3 NG którą niestety mi ‘dmuchnęli’. Obecnie jestem posiadaczem B4 z silnikiem ABK z 94 którą trapią z racji wieku małe bolączki które przy Waszej pomocy mam zamiar rozwiązać. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Grzegorz.
Mam na imię Grzegorz i swego czasu byłem posiadaczem Audi 90 B3 z silnikiem 2.3 NG którą niestety mi ‘dmuchnęli’. Obecnie jestem posiadaczem B4 z silnikiem ABK z 94 którą trapią z racji wieku małe bolączki które przy Waszej pomocy mam zamiar rozwiązać. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Grzegorz.