[B4 quattro 4.2 V8 ABZ BITURBO] Zdjęcia str.29
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
*statuetkomquattroBandit pisze:Obrazek
swoją drogą, dzięki takim statuetką wiadomo, że jednak coś są warte godziny spędzone przy gracie, bezsenne noce i worek pieniędzy w niego wrzucony... :mrgreen:
nie bójcie się końcówki "om" czasem trzeba jej używać
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
Dawno nic nie pisałem.
W temacie cały czas coś się dzieje, czasem więcej, czasem mniej, choć niestety ostatnio z naciskiem na mniej. Aktualnie trochę brakuje czasu niestety. W tym tygodniu zmuszony byłem do wymiany alternatora, bo stary klęknął - jęczał, dawał spory opór, regulator się wysypał...
Jako, że w weekend była w miarę ładna pogoda, postanowiłem ją wykorzystać i zamiast siedzieć w garażu trochę pojeździłem. W chłodne, deszczowe wieczory będzie czas na grzebanie...
Poniżej mały, krótki, spontaniczny filmik z niedzielnego wypadu w góry
Pozdrawiam.
W temacie cały czas coś się dzieje, czasem więcej, czasem mniej, choć niestety ostatnio z naciskiem na mniej. Aktualnie trochę brakuje czasu niestety. W tym tygodniu zmuszony byłem do wymiany alternatora, bo stary klęknął - jęczał, dawał spory opór, regulator się wysypał...
Jako, że w weekend była w miarę ładna pogoda, postanowiłem ją wykorzystać i zamiast siedzieć w garażu trochę pojeździłem. W chłodne, deszczowe wieczory będzie czas na grzebanie...
Poniżej mały, krótki, spontaniczny filmik z niedzielnego wypadu w góry
Pozdrawiam.
-
- Forum Audi 80
- jacek199315
- Forum Audi 80
- SebastianCOOO
- Forum Audi 80