Mam na imię Bartek i aktualnie posiadam audi c4 1.9 tdi 1z, pracuje jako kierowca. Zarejestrowałem sie bo forum jest świetną skarbnicą wiedzy w szczególności o silnikach tdi jak i okazją do poznania ludzi jeżdzących marką audi. Pozdrawiam
Przywitaj się z nami
Witam, na imię mam Marcin. Od początku wakacji jestem (na spółkę z bratem) właścicielem Audi Coupe '92 2.0e ABK. Wybrałem to właśnie auto, ponieważ 20 lat temu mój tata miał właśnie takie cudo i w Nim jeździłem od pierwszych dni swojego życia, stąd miłość właśnie do Coupe. Mieszkam w samym sercu Pałuk- Żninie. Forum znalazłem przez google szukając informacji o kilku naprawach i ogromnie ucieszyłem się wiedząc że są inni, którzy kochają te auta tak jak ja 
-
Marioborsuk
- Forum Audi 80

-
Misiu i Beri
- Forum Audi 80

Re: Przywitaj się z nami
Witajcie jestem Adam, mam tylko 14lat ale pasjonuję się motoryzacją moje ulubione auta to audi. W przyszłości chciał bym mieć audi 80 b4, wiem o audi prawie wszystko, mimo, że mamy w rodzinie passata B5. liczę,że będę przydatny w wielu sprawach. pozdrawiam wszystkich serdecznie 
Re: Przywitaj się z nami
Siema,jestem szczęśliwym użytkownikiem Cabrio 1.8 /125 km
rok 97
Autko posiadam od niedawna a od 8 lat jezdził nim mój znajomy,jestem z okolic Warszawy
Mam nadziejęże forum udzieli mi kilku cennych wskazówek
Pozdrawiam
Autko posiadam od niedawna a od 8 lat jezdził nim mój znajomy,jestem z okolic Warszawy
Mam nadziejęże forum udzieli mi kilku cennych wskazówek
Pozdrawiam