Uwierz, ze bym to zrobil gdybym mial luzem conajmniej 3 kola...KAROLEK22XX pisze:miałeś dobre kolo i sprzedałeś ty sam nie wiesz co chcesz chyba na na twoim miejscu to silnik bym zmienił bo 1.6 to za mało
B4 AVANT Green
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Skoro powiedziałeś A to powiedz i B. Jak masz wydech od Vki to teraz czas na cały motor hehehe.pawełek pisze:wydech wymieniony na ten od V6:
Nie jestem fanem chińskich s-lajnów ale muszę przyznać że na twoim ciemnym avancie fajnie pasują i idealnie się komponują. <ok> <ok> <ok>pawełek pisze:Kołpaki zastąpiłem małymi 17-tkami.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Skoro marwisz się o spalanie to czego płaczesz że na ADA wyprzedzasz czasami .... maluchy.pawełek pisze:kto by mi do tego lał ?
Jak nie ma na spalanie V6 to trzeba latać ADA i tyle. :mrgreen:
Najlepsza opcja to kupić całego dawcę żeby mieć wszystko co potrzebne do przerzutki bo przy kompletowaniu gratów to wyjdzie ci 3razy drożej niż kupno całego strupa V6.pawełek pisze:miałem okazje kupić teraz 2.8 v6, tylko musiałbym dokupić do niej sporo rzeczy.
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Ogarne to Samochodu i tak nie sprzedam, także będę zbierałeSPe pisze:Skoro marwisz się o spalanie to czego płaczesz że na ADA wyprzedzasz czasami .... maluchy.pawełek pisze:kto by mi do tego lał ?
Jak nie ma na spalanie V6 to trzeba latać ADA i tyle. :mrgreen:Najlepsza opcja to kupić całego dawcę żeby mieć wszystko co potrzebne do przerzutki bo przy kompletowaniu gratów to wyjdzie ci 3razy drożej niż kupno całego strupa V6.pawełek pisze:miałem okazje kupić teraz 2.8 v6, tylko musiałbym dokupić do niej sporo rzeczy.
- pawełek
- Forum Audi 80
- Imię: paweł
- Kontakt:
Tak, wiem. Wydech muszę dać troche wyżejIC69 pisze:pawełek pisze:wydech wymieniony na ten od V6
Jeszcze go podwieś trochę wyżej.
Te felgi są nie do przyjęcia. Odkręć je, spakuj i wyślij do mnie. :mrgreen:pawełek pisze:Kołpaki zastąpiłem małymi 17-tkami.
A właśnie, właśnie...co z tylną osią.
Pomysł na ten wydech od V6 podrzucił mi Twój temat
Co do tyłu, nic się nie zmieniło... belka wymieniona i dalej to samo..
Mechanik mówił, że poprzednia była krzywa (g. prawda).. - wychodzi na to, że była prosta.
Z tego co "wysłuchałem" od mechaników w mieście - tak juz bywa w niektórych 80 i a6c4...
Jest w ogóle na forum jakaś osoba z takim problemem?
PS. Aż taki Ci się felgi nie podobaja? hehe