[B4] elektrycznymi szybami nie opuszczają się
[B4] elektrycznymi szybami nie opuszczają się
Panowie mam problem z elektrycznymi szybami, niby chodzą ok ale zaczeło mnie męczyć te trzymanie guzika by zamknąć/otworzyć drzwi, chodzi o to że tylko na jednej szybie przy opuszczaniu działa tak że jak raz wcisnę to samo się opuszcza. Czego to może być wina że nie działa to przy podnoszeniu i od strony pasażera? Przyciski zmieniałem ale to nic nie dało
- andrzejsz23
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- andrzejsz23
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Nadwozie: Avant
bylo,andrzejsz23 pisze:w B5 jest już domykanie szyb i szyberdachu z kluczyka bo w B4 tego oryginalnie nie było.
rzadko ale bylo, jest temat w ktorym jest to opisane, tak aby to zrobic na orginalnych czesciach z tamtych lat
nowszy model zawsze ma czegos wiecej aby zachecic do kupna, wiec porownywanie co jest w B5 a czego niema, nie jest konieczne dla tematu
Re: [B4] elektrycznymi szybami nie opuszczają się
Tak jest w oryginale - tylko szyba od kierowcy opuszcza sie sama i podnosi (ale tylko jak kluczyk jest przekręcony i silnik pracuje - tyczy podnoszenia) jesli zalezy Ci na tym żeby wszystkie tak chodziły możesz dołożyc uniwersalny moduł komfortu na 2 lub 4 szyby i bedzie nawet zamykac szyki jak zamkniesz samochod centralnym z kluczyka lub pilotaPrzemo95 pisze:Panowie mam problem z elektrycznymi szybami, niby chodzą ok ale zaczeło mnie męczyć te trzymanie guzika by zamknąć/otworzyć drzwi, chodzi o to że tylko na jednej szybie przy opuszczaniu działa tak że jak raz wcisnę to samo się opuszcza. Czego to może być wina że nie działa to przy podnoszeniu i od strony pasażera? Przyciski zmieniałem ale to nic nie dało