[Audi 80 B4] TDI,by wujo1
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Dokładnie.delik pisze: ze nie masz jedne koszta 50 zl i tyle ;D
Ale co zrobić że to pedryle szukają kija to tyłka.
Widocznie im się nudziło.
W Olsztynie o tyle fart że stare wygi już chyba przy biurku przekładają papierki a młode chłopaki przeważnie jeżdżą i do głowy nie biorą.
Dla przykładu latam na US tablicy z AGO jakieś 1,5 roku nie raz miałem rutynowe kontrole antyalko, kilkanaście razy niebiescy jechali za mną zderzak w zderzak i nikomu nie przyło do głowy się przyczepić.
Widać macie tam jeszcze niezłych oszołomów na patrolach że cię tak szybko wyhaczyli.
A co do autka to wygląda kozacko w świetle dziennym ale koła jak na mój gust wystają rzeczywiście za dużo. Wygląda aż za perwiarsko. Trochę karykataturalnie. Gdyby nie to to miazga.
[ Dodano: 2013-09-07, 21:38 ]
A tablicę na przód daj albo na 2 stronnego Bolla albo daj od środka mocne neodymy na klej do zderzaka a pod tablicą w kilku miejscach cienkie neodymki lub przyklej tablicę na blachę stalową.
fele idą do żyda tak czy siak , najbardziej się doczepił felg , z ciekawości się zapytałem dlaczego nie mogą być takie i jakie one stwarzają zagrożenie dla innych , a on że że kiedyś były chlapacze w samochodach a na takich za bardzo idą odpady itp na samochód z tyłu itp a ja mówię to ja se założę chlapacze bo mam też , a on że nie tak też to nie przejdzie że nie umie mi tego wytłumaczyć. no śmiech na sali :lol:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
dzięki panowie
ale po założeniu zderzaka niestety ale samochód po obejrzeniu z bliska jest straszna lipa, odpryski , wgniotki zadrapania , rysy jak to w 20 letnim samochodzie i będzie trzeba to powoli ogarnąć żeby była zadbana buda żeby wsio było zapięte na ostatni guzik nie odstające też listwy czy zżółkniałe halogeny sypiące się odbłyśniki emblematy i wiele by wymieniać. Muszę trochę ogarnąć inne sprawy kupić jakiś drugi samochód i będę mógł na spokojnie działać :roll:
ale po założeniu zderzaka niestety ale samochód po obejrzeniu z bliska jest straszna lipa, odpryski , wgniotki zadrapania , rysy jak to w 20 letnim samochodzie i będzie trzeba to powoli ogarnąć żeby była zadbana buda żeby wsio było zapięte na ostatni guzik nie odstające też listwy czy zżółkniałe halogeny sypiące się odbłyśniki emblematy i wiele by wymieniać. Muszę trochę ogarnąć inne sprawy kupić jakiś drugi samochód i będę mógł na spokojnie działać :roll:
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
quattroBandit, zamierzam odnawiać soczewki jak coś to będę wiedział gdzie pisać , ciekawi mnie czy to prawda że po takiej regeneracji to max 2 lata to wytrzymuje z taką opinią się spotkałem :roll: przydały by się jeszcze nowe szkła ale to z czasem <ok>
niki najwyżej przerobię , ewentualnie zamówię nowe oprawki z ASO by chyba musiały być mniejsze czy coś
udało się znaleźć parę zdjęć w sieci
niki najwyżej przerobię , ewentualnie zamówię nowe oprawki z ASO by chyba musiały być mniejsze czy coś
udało się znaleźć parę zdjęć w sieci
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
namiar właśnie dsostałęm od koleżki do odnawiał u siebie zespolaki i soczewki jakieś 2 lata wcześniej w tej firmie i mówił, że wciąż bdb się trzymają
poza tym, licząc jakie są koszta regeneracji, to lepiej to zrobić co dwa lata i wciąż po 10 latach wydasz mniej kasy niż na nowe ori Bo używki to wiadomo w jakim stanie bywają - bardzo różnym..
a co do zlotu, i audi, to fakt, robi robote .
poza tym, licząc jakie są koszta regeneracji, to lepiej to zrobić co dwa lata i wciąż po 10 latach wydasz mniej kasy niż na nowe ori Bo używki to wiadomo w jakim stanie bywają - bardzo różnym..
a co do zlotu, i audi, to fakt, robi robote .
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Ja kupiłem socze od niebieskiego79 które były świezo po regeneracji (jeszcze dał mi kwitek z gwarancją na to) i nie widać aby coś się z nimi działo więc chyba bajek ktoś ci naopowiadał.wujo1 pisze:quattroBandit, zamierzam odnawiać soczewki jak coś to będę wiedział gdzie pisać , ciekawi mnie czy to prawda że po takiej regeneracji to max 2 lata to wytrzymuje z taką opinią się spotkałem :roll: przydały by się jeszcze nowe szkła ale to z czasem <ok>
Wszystko zależy kto jak co robi i tyle.