[B4 2.0E ABK] Krzywienie się tarcz hamulcowych.
[B4 2.0E ABK] Krzywienie się tarcz hamulcowych.
AUDI 80 B4 2.0E TARCZE HAMULCOWE. MAM BARDZO WIELKI PROBLEM Z TARCZAMI HAMULCOWYMI Z PRZODU. SĄ ONE WENTYLOWANE. GENERALNIE CHODZI O BICIE TARCZY,KUPIŁEM NOWE TARCZE HAMULCOWE BREMBO ORAZ NOWE KLOCKI TEŻ BREMBO. PO PRZEJECHANIU OKOŁO 1700-2000 KILOMETRÓW TARCZE ZNÓW SIE SKRZYWIŁY. O REKLAMACJI MOŻECIE POMARZYĆ. I NIECH MI NIKT NIE PISZE ŻE PO PRZETOCZENIU BEDZIE OK,BO NIE BEDZIE. MOŻE KTOŚ ZNA JAKĄŚ DOBRĄ FIRME, KTÓRA PRODUKUJE TARCZE HAMULCOWE DOBREJ JAKOŚCI. BO NIE CHCE SIE ZNOWU WPAKOWAĆ NA MINĘ. Z GÓRY DZIĘKI WIELKIE.
O co Krzyczysz???
Kolejny Post napisany przez Ciebie z włączonym CapsLockiem zostanie usunięty!!
FranoF1
O co Krzyczysz???
Kolejny Post napisany przez Ciebie z włączonym CapsLockiem zostanie usunięty!!
FranoF1
Ostatnio zmieniony 20 lis 2007, 18:32 przez cinu77, łącznie zmieniany 2 razy.
Brembo to włoski towar do tego jeszcze w naszym krajowym wykonaniu i niestety nie przedstawia się rewelacyjnie. Klepią to gdzieś na południu Polski. Ogólnie firma przereklamowana. Mają towar może i dobry ale tylko do wyczynu.
Polecam tarcze ATE z klockami Lucas. Oryginalne klocki Ate są za twarde. Ewentualnie firma Zimmerman.
Delphi też omijaj z daleka.
Zmień czcionkę bo "uszy bolą".
Polecam tarcze ATE z klockami Lucas. Oryginalne klocki Ate są za twarde. Ewentualnie firma Zimmerman.
Delphi też omijaj z daleka.
Zmień czcionkę bo "uszy bolą".
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
witam pierwszy raz słyszę żeby ktoś narzekał na firmę BREMBO zawsze wydawało mi się że to konkretna firma z resztą mam u siebie założone tarcze BREMBO plus klocki FERODO będzie z rok i nie mam problemów ale jeśli tak to pozostaje firma ATE montują to oryginalnie pewnie cena dużo wyższa niż BREMBO myślę że warto spróbować pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
Mnie też się wydaje, że to będzie wina wyważenia kół. Miałem ten sam problem - na letnich gumach "biło" przy hamowaniu jak diabli. Też myślałem już o kupnie nowych tarcz ale jakoś tak zeszło... Wreszcie przyszła pora na "zimówki", założyłem, wywazyłem i problem znikł - aż sam nie mogłem uwierzyć! Teraz wiem jak duże znaczenie ma wyważenie kół! Tobie też to radzę zrobić a wtedy zobaczysz czy coś pomogło.
[B4 2.0E ABK] Krzywienie sie tarcz hamulcowych
Dzięki za rade,ale z tym wywarzeniem kół to nie prawda , bo koła mam na 100% wywarzone , a jeszcze do tego pedał pulsuje.Chyba zmienie na ''ATE''