[B4 ABM] Mój pierwszy samochód o rzadkim silniku
Powiem wam szczerze że nie jest tak źle jeżeli chodzi o przyspieszenie itd do miasta jest dobry bo i tak do 50-60 jade trasa już troche słabo bo wyprzedzić już tak się nie da ale na pb przy dobrym rozpędzeniu poszedłem 190 km a na gazie prawie 160 choć to był za krótki odcinek żeby sprawdzić ile max więc nie ma na co narzekać co prawda myśle nad swapem ale to jeszcze długa droga
Ale jak na razie jeździ i jest oszczędne. Chyba tak powinno być na początek...kamel194 pisze:Powiem wam szczerze że nie jest tak źle jeżeli chodzi o przyspieszenie itd do miasta jest dobry bo i tak do 50-60 jade trasa już troche słabo bo wyprzedzić już tak się nie da ale na pb przy dobrym rozpędzeniu poszedłem 190 km a na gazie prawie 160 choć to był za krótki odcinek żeby sprawdzić ile max więc nie ma na co narzekać co prawda myśle nad swapem ale to jeszcze długa droga
Oszczędne to się teraz zrobiło o to moje pomiary jeżeli chodzi o spalanieWertyn pisze:Ale jak na razie jeździ i jest oszczędne. Chyba tak powinno być na początek...kamel194 pisze:Powiem wam szczerze że nie jest tak źle jeżeli chodzi o przyspieszenie itd do miasta jest dobry bo i tak do 50-60 jade trasa już troche słabo bo wyprzedzić już tak się nie da ale na pb przy dobrym rozpędzeniu poszedłem 190 km a na gazie prawie 160 choć to był za krótki odcinek żeby sprawdzić ile max więc nie ma na co narzekać co prawda myśle nad swapem ale to jeszcze długa droga
na PB
trasa min 6.2 do 10l ma przy 160-190
miasto min 11.2 chociaż czasem było poniżej 11 do 13.6 a przy zabitych filtrach nawet 15
lpg
co prawda mam krótko ale miasto wychodzi 14.6-15l
Narazie staram się doprowadzić go do stanu przed wypadkiem o czym będę na okrągło informował
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Jak miałem jettkę przy 1.6 i 70km spalanie 13-14gazu po mieście przy lekkiej nodze to musiałem podjąć takie kroki jak sprzedaż bo paliło tyle co v6 albo niewiele mniej przy dużo słabszych osiągach... Ale, że kupiłem ją na swój pierwszy dupowóz to tam pomijam ten fakt hehe bo jednak ów auto miało swój urok. Długo nie długo ale jeździło u mnie 1,5roku ;p U Ciebie z czasem też przyjdzie zapewne taka myśl bo nie wierzę, że nie będzie Cię denerwowała jazda z takim silnikiem ;p
Ty masz w sumie lepiej bo u mnie jettka leciała 120 na gazie max
Co do furki zdjęcia trochę niewyraźne ale chyba wygląda całkiem całkiem Powodzenia w modach.
Ty masz w sumie lepiej bo u mnie jettka leciała 120 na gazie max
Co do furki zdjęcia trochę niewyraźne ale chyba wygląda całkiem całkiem Powodzenia w modach.
nie no denerwuje troche mało mocy ale myśle nad swapem szkoda było by mi sprzedawać tak zadbaną bude choć i tak min 2 lata musi jeździć bo mam gwarancje na LPG więc nic nie kombinuje choć czasem przychodzi myśl nad czymś innym to jak już to chce żeby to było coś wyjątkowego na drodze jak MB w124 coupe albo 80 coupe lub seria 3 coupe piękne stylistyki ale wole narazie przy swoim zostać