Witam,
Mam w swoim diselku problem który jest częstym problemem a mianowicie pękające kapturki od świec żarowych (krepeszeje guma).
Ostatnio namierzyłem wolną wiązek przewodów zakończoną podobnymi kapturkami (3 sztuki). Zlokalizowaną są pomiędzy filtrem paliwa a serwem od układu hamulcowego - przy wejsciu węży wodnych do nagrzewnicy. W tej wiązce znajduje się również przewód do czujnika poziomu płynu hamulcowego.
Moje pytania cóż to za kabelki? i ewentualnie czy pasowały by na podmiankę za uszkodzone kapturki na żary.
Generalnie w sprzedaży jest cała wiązka do żarów, chyba ze znacie inne rozwiązania.
Jeśli było to przepraszam i proszę o podlinkowanie,
pozdrawiam,
Łukasz
[B4 1Z] coż to za kabelki & kapturki żarów
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
podgrzewacz plynu chlodzacego https://audi80.pl/19tdi-1z-podgrzewa ... t21179.htmto_nick pisze:namierzyłem wolną wiązek przewodów zakończoną podobnymi kapturkami (3 sztuki).
lepiej zaloz org gdyz tam plyna duze prady a od tego tez bedzie zalezalo dobre odpalenie zimato_nick pisze:w sprzedaży jest cała wiązka do żarów, chyba ze znacie inne rozwiązania
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- misiekdzwon
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
Znaczy kapturki od podgrzewacza są związane opaską ele. i wyglądają na nieużywane nigdy. Możliwe że ktoś usunął podgrzewacz. Kapturki uszkodzone są te od swiec żarowych i to też nie przez jakiś tuning tylko jak pisał kolega wyżej ze starości. A te od octavii to z jakiegoś szrotu czy są dostępne new?
- misiekdzwon
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr