[Audi 80 B4 1.9 TDI 1Z] Czy będzie pasować?
[Audi 80 B4 1.9 TDI 1Z] Czy będzie pasować?
Witam mam Audi 80 1Z na Bosch'u i chciałbym to zmienić i takie pytanie teraz do was czy będzie pasować przepływka , pompa wtryskowa , ECU od pasata B5 1.9 TDI 110 KM ???
Jeśli tak to co trzeba przerobić;].
Jeśli tak to co trzeba przerobić;].
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
Przełożenie ów pompy nie jest takie proste żeby to wszystko działało ;]legenda pisze:Ale właśnie oto chodzi że mam pompę z górnym przelewem i chcę ją zmienić bo się często psują i są słabsze. Dlatego zadałem to pytanie z pasatem.
Z Kielc masz bliżej do Olkusza, a tam działa Trepek i zajmuje się takimi rzeczami, choć jak chcesz możesz przyjechać i do MUNIORA do Lubartowa ;d
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Immobiliser jest w sterowniku silnika, więc trzeba będzie go wyłączyć albo wrzucić z licznikami z dawcy + transponder immo + pętla indukcyjna.
Ewentualnie z tego co się orientuję to immo z audi 80 będzie też współpracować ze wcześniejszymi sterownikami silnika z B5ki. Tylko trzeb by było zaprogramować.
Ewentualnie z tego co się orientuję to immo z audi 80 będzie też współpracować ze wcześniejszymi sterownikami silnika z B5ki. Tylko trzeb by było zaprogramować.