[80 B4 ABT] Zwykła, niezawodna oraz bezawaryjna!
[80 B4 ABT] Zwykła, niezawodna oraz bezawaryjna!
Witam,
Chciałbym przedstawić egzemplarz 80-stki, który wiernie służy nam w rodzinie już od 2004 roku. Samochód jest w ciągłej eksploatacji i przez ten cały okres nigdy nas nie zawiódł. Kilka dni po zakupie, Audi została wyposażona w instalację gazową z której korzystamy do dnia dzisiejszego. Nadal jesteśmy zadowoleni z komfortu jazdy oraz niezawodności tego auta. Wiele osób zwraca uwagę na dobrze zachowaną powłokę lakierniczą. Reasumując, jest to kolejny egzemplarz potwierdzający dobre zdanie i opinie kierowców na temat tego modelu.
Moim głównym celem jest dbanie i pielęgnowanie, aby samochód wyglądał w dalszym ciągu dobrze. Kilka dni temu nałożyłem na lakier pastę K2 "Turbo". W przyszłości, mam zamiar kupić środek do nadania intensywnego czarnego koloru plastikom oraz założenie halogenów.
[center][/center]
Główne .nfo:
Rok produkcji - 1992
Silnik 2.0 ABT
Lakier zielony metaliczny
Nowe fotele ze wzorem w kratownicę
Kołpaki z Audi A3/A4
Nagłośnienie: Jednostka sterująca - radioodtwarzacz Sony Xplod, głośniki w desce rozdzielczej - Blaupunkt Blue Magic, bagażnik - skrzynka basowa JBL z kondensatorem oraz wzmacniaczem Crunch
[center]
[/center]
Pozostałe zdjęcia w galerii pod tym adresem (Kliknij!)
Drugi pojazd do obejrzenia
Chciałbym przedstawić egzemplarz 80-stki, który wiernie służy nam w rodzinie już od 2004 roku. Samochód jest w ciągłej eksploatacji i przez ten cały okres nigdy nas nie zawiódł. Kilka dni po zakupie, Audi została wyposażona w instalację gazową z której korzystamy do dnia dzisiejszego. Nadal jesteśmy zadowoleni z komfortu jazdy oraz niezawodności tego auta. Wiele osób zwraca uwagę na dobrze zachowaną powłokę lakierniczą. Reasumując, jest to kolejny egzemplarz potwierdzający dobre zdanie i opinie kierowców na temat tego modelu.
Moim głównym celem jest dbanie i pielęgnowanie, aby samochód wyglądał w dalszym ciągu dobrze. Kilka dni temu nałożyłem na lakier pastę K2 "Turbo". W przyszłości, mam zamiar kupić środek do nadania intensywnego czarnego koloru plastikom oraz założenie halogenów.
[center][/center]
Główne .nfo:
Rok produkcji - 1992
Silnik 2.0 ABT
Lakier zielony metaliczny
Nowe fotele ze wzorem w kratownicę
Kołpaki z Audi A3/A4
Nagłośnienie: Jednostka sterująca - radioodtwarzacz Sony Xplod, głośniki w desce rozdzielczej - Blaupunkt Blue Magic, bagażnik - skrzynka basowa JBL z kondensatorem oraz wzmacniaczem Crunch
[center]
[/center]
Pozostałe zdjęcia w galerii pod tym adresem (Kliknij!)
Drugi pojazd do obejrzenia
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Lakier to prawdopodobnie "ragusa metalik" czyli ciemno-zielony. Od strony mechanicznej, można powiedzieć, że jest w stanie dobrym na chwilę obecną. W przyszłości będziemy wymieniać podzespoły w przednim zawieszeniu oraz do wymiany czeka parownik. Kilka miesięcy temu został wymieniony układ wydechowy, poprzedni był już skorodowany. Natomiast delikatne wycieki oleju widać, na uszczelce głowicy. Jest to wynik długotrwałego użytkowania instalacji gazowej.
BTW. Witam, kolegę! Ładna Audi i dobrze przeprowadzone modyfikacje <ok>.
BTW. Witam, kolegę! Ładna Audi i dobrze przeprowadzone modyfikacje <ok>.
Ostatnio zmieniony 11 wrz 2013, 10:46 przez w.rodak, łącznie zmieniany 1 raz.
w.rodak, w takim razie pewnie to kolor ten sam co u mnie. Ja mam taki problem z olejem, że wywala go odmą i to w dużych ilościach W swoim temacie zamieszczałem fotki. Już pomysłów nie mam. Cały silnik najchętniej bym puścił na żyletki, bo i kopcić zaczyna powoli...
Moglibyśmy się ustawić na jakiegoś spota któregoś dnia w okolicach Lubartowa
Moglibyśmy się ustawić na jakiegoś spota któregoś dnia w okolicach Lubartowa
- AudiLaziska
- Forum Audi 80