tesco? sobota 17.
nawet nie wiem czy do tego czasu kupię audi ale jak nie to przyjadę czerwoną strzałą bądź rowerem (żart ) :mrgreen:
Spot Chełm 14.09.2013
Spot Chełm 14.09.2013
Spot w Chełmie pod tesco od strony dawnej biedronki o godzinie 18
jest kilku klubowiczów chętnych na spotkanie.
Osobiście wyślę wiadomości do reszty osób z Chełma i z okolic zarejestrowanych na forum.
W miarę możliwości powiadomcie resztę i innych znajomych.
Jeżeli ktoś chce sprawdzić czasy przyśpieszeń , sprawdzić czy licznik nie oszukuje itd to dajcie mi znać to zabiorę sprzęt ze sobą
P.S jak ktoś nie ma zderzaka bądź nie umył auta to nie ma czego się wstydzić. Audi to audi
[ Dodano: 2013-09-13, 08:48 ]
chyba nie ma sensu zero zainteresowania.
jest kilku klubowiczów chętnych na spotkanie.
Osobiście wyślę wiadomości do reszty osób z Chełma i z okolic zarejestrowanych na forum.
W miarę możliwości powiadomcie resztę i innych znajomych.
Jeżeli ktoś chce sprawdzić czasy przyśpieszeń , sprawdzić czy licznik nie oszukuje itd to dajcie mi znać to zabiorę sprzęt ze sobą
P.S jak ktoś nie ma zderzaka bądź nie umył auta to nie ma czego się wstydzić. Audi to audi
[ Dodano: 2013-09-13, 08:48 ]
chyba nie ma sensu zero zainteresowania.
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Tak jak mówiłem w poprzednim temacie,trzeba by privy powysyłać ludziom. Wbijałem na forum,ale nie wchodziłem w ten dział i o wczorajszym spocie nie wiedziałem.
Na facebooku na "Spotted: Chełm" umieściłem info czy znaleźli by się zainteresowani spotem. Jeden chętny znalazł się od razu. Jak coś to wbijać tam i pisać pod postem,może coś z tego wyjdzie...
Na facebooku na "Spotted: Chełm" umieściłem info czy znaleźli by się zainteresowani spotem. Jeden chętny znalazł się od razu. Jak coś to wbijać tam i pisać pod postem,może coś z tego wyjdzie...