[80 B3/B4] Nieoryginalne dywaniki ale całkiem fajne ;)
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
[80 B3/B4] Nieoryginalne dywaniki ale całkiem fajne ;)
Żeby nie robić reklamy jednemu z francuskich marketów typu Au....n <ok> ...
odkryłem w sumie jakiś czas temu już chyba włoskie dywaniki welurowe niby dedykowane do poszczególnych marek samochodów... i tak natrafiłem na dywaniki do Audi A2, A3, A4... co prawda nie pisze, że do 80-tki, ale mnie spasowały wyśmienicie. Nawet po zimie, choć były ubłocone to po wypraniu zachowały pierwotny wymiar, kolor i zapach <ok> .
Jedna wada, że są trochę krótkie i nie mają stoperów, ale za to dość dobrze przylegają do wykładziny podłogi i nie przemieszczają się zbytnio. Cena śmieszna bo niecałe 50 zł.
Co o tym sądzicie? Czy może lepiej jednak szukać innych?
odkryłem w sumie jakiś czas temu już chyba włoskie dywaniki welurowe niby dedykowane do poszczególnych marek samochodów... i tak natrafiłem na dywaniki do Audi A2, A3, A4... co prawda nie pisze, że do 80-tki, ale mnie spasowały wyśmienicie. Nawet po zimie, choć były ubłocone to po wypraniu zachowały pierwotny wymiar, kolor i zapach <ok> .
Jedna wada, że są trochę krótkie i nie mają stoperów, ale za to dość dobrze przylegają do wykładziny podłogi i nie przemieszczają się zbytnio. Cena śmieszna bo niecałe 50 zł.
Co o tym sądzicie? Czy może lepiej jednak szukać innych?
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Rastaman25
- Forum Audi 80
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Silnik:
Rychu82, dzięki. Już zamówione w kolorze czarnym. Ciekawe jak to podejdzie. Zamówiłem z owalnymi stoperami, choć w sumie wydaje mi się, że nie ma to większej różnicy?? W fordach są owalne bo w wykładzinie są oryginalnie takie platikowe 'przełączniki' które blokują te stopery, u nas trzpienie na które się je zakłada hmmm... teraz już sam nie wiem. Ale zaś te z okrągłym otworem wydają mi się o zbyt małej średnicy Podpowiecie coś w tej kwestii? Kupował ktoś z Was te dywaniki ze stoperami?
ja kupowałem od PEPEK, i przednie są dobrze spasowane...ale nie mam porównania z innymi dywanikami. Chciałem z najlepszego materiału ale może ma coś z tańszychh, podbnych do tego z linku no i bez haftu..moze wtedy wyjdzie taniej...nna pewno przednie leżą idealnie, tylne są też dobre ale gumowy PETEX są jakby lepiej wyprofilowane (tylne).
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Patryk na zimę to się gumowe dywaniki zakłada :mrgreen:Patrique pisze:Nawet po zimie, choć były ubłocone to po wypraniu zachowały pierwotny wymiar, kolor i zapach
A poza tym te które masz to tak mniej więcej do malucha rozmiarowo pasują :shock:
Nie wiem czy zrobiłeś dobry interes kupując te z allegro ponieważ te tańsze dywaniki wykonane są z kiepskiej jakości materiał warto poszukać szytych na zamówienie z grubego weluru ponadto można znaleźć takie które kształtem przypominają oryginały.