[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
DYZIU wpadaj kiedy tylko chcesz to sobie pogawędzimy. Kierunek taki był ale jako wersja testowa sprawdził się wyśmienicie podczas prac z rozklejaniem.
U mnie w oponach powietrze jest tylko u góry :lol:
Co do kratki w grillu to jest ona z tworzywa ale jest dosyć masywna i miałem obawy że nie da rady tego upchnąć ale jakoś się udało.
W zderzak też mam zamiar poszukać coś podobnego tylko trzeba się na alledrogo rozejrzeć z jakiego auta da się zaadoptować.
U mnie w oponach powietrze jest tylko u góry :lol:
Co do kratki w grillu to jest ona z tworzywa ale jest dosyć masywna i miałem obawy że nie da rady tego upchnąć ale jakoś się udało.
W zderzak też mam zamiar poszukać coś podobnego tylko trzeba się na alledrogo rozejrzeć z jakiego auta da się zaadoptować.
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
UFOtm może i trochę trąca tendencjami z forum ale cóż zrobić jak ten przód w takim wydaniu mi się śnił po nocach.
Ja tam mam satysfakcję z tego że grill jest to mój własnoręczny wyrób i jedyny na świecie, niepowtarzalny (każde rękodzieło jest zawsze nieco inne) :lol: jeszcze go troszkę dopieszczę i będzie idealnie.
Ja tam mam satysfakcję z tego że grill jest to mój własnoręczny wyrób i jedyny na świecie, niepowtarzalny (każde rękodzieło jest zawsze nieco inne) :lol: jeszcze go troszkę dopieszczę i będzie idealnie.
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt: