[Sosnowiec Kazimierz Górniczy Ośrodek] Spot 02.03.14 18.00
-
- Forum Audi 80
wiec pozwolcie ze moze ja rzuce jakas propozycje zamiast tego parku - bylem z panna w sobote na pokazach lotnictwa na muchowcu - moze mega szalu nie bylo - ale jakas odskocznia od samochodzu jedzenie bylo picie bylo popatrzec na co bylo
szybka zmowa i wypad np na pogorie cala rodzina
wedlug mnie frekwencja bedzie wieksza jak mam byc szczery jak mam jechac 35km do tego parku zeby postac godzine i pogadac o AUDI to mi sie noz otwiera w kieszeni (pochowalem wszystkie narzedzia a jak sie spiertoli to bedzie stac miesiac xD )
albo np tam jak cyprian z paula spedza popoludnie zalozyc rolki na nogi w droge, rower itp itd
ale nie stac w tym parku bo ile mozna
szybka zmowa i wypad np na pogorie cala rodzina
wedlug mnie frekwencja bedzie wieksza jak mam byc szczery jak mam jechac 35km do tego parku zeby postac godzine i pogadac o AUDI to mi sie noz otwiera w kieszeni (pochowalem wszystkie narzedzia a jak sie spiertoli to bedzie stac miesiac xD )
albo np tam jak cyprian z paula spedza popoludnie zalozyc rolki na nogi w droge, rower itp itd
ale nie stac w tym parku bo ile mozna
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
zzzagubiony Mnie wypad nad wodę jak najbardziej pasuje to w przyszły weekend jak będzie pogoda spotykamy się na Pogori. Które miejsce proponujesz na zbiórkę?? Ja zwykle jeżdżę na ten cypelek na Pogori III parking przy ulicy Klonowej albo coś co można nim nazwać. Niestety nie sądzę aby ta zmiana miejsca poprawiła frekwencje. Ale przynajmniej będzie można popływać i grilla zrobić.
-
- Forum Audi 80
Wino, ja jak jezdze nad wode to uciekam na chechlo
wiec jesli chodzi o miejsce to zostawiam wybor wam
pozatym odnosnie waszego parku - np ja z katowic mam 30km, chlopaki z bytomia obstawiam 40+ i tak naprawde jedzie sie tam na godzine dwie
jestes chop ktory stara sie organizowac (chwala ci za to:) ) ale przeciez np mozna sie spotkac w czwartki np na muchowcu ( sa grupy forda bmw vv itp )
byly pokazy lotnictwa teraz w sobote ze free na muchowcu, i z tego co kolega pisal wyzej bylem ja + on - to juz masz dwa auta
mozna sie ugadac np na jakis melanz z dobra flaszeczka ( wynajac domen np na chechle) lub jak macie jakies takie domki w niedalekiej okolicy, koszt maly a impreza przednia ( nie mowie ze mamy pic na umor ale obalic jakis czteropak zeby rano wrocic do domu)
co do frekwencji i terminu - zrob sonde ? albo pomecz ludzi sms ja mam tylko nr do cypriana i doriana
ja osobiscie planuje sie wybrac tu http://www.twinpigs.eu/pl/ ale po wyplacie xD czyli gdzies okolo 30 sierpien
wiec jesli chodzi o miejsce to zostawiam wybor wam
pozatym odnosnie waszego parku - np ja z katowic mam 30km, chlopaki z bytomia obstawiam 40+ i tak naprawde jedzie sie tam na godzine dwie
jestes chop ktory stara sie organizowac (chwala ci za to:) ) ale przeciez np mozna sie spotkac w czwartki np na muchowcu ( sa grupy forda bmw vv itp )
byly pokazy lotnictwa teraz w sobote ze free na muchowcu, i z tego co kolega pisal wyzej bylem ja + on - to juz masz dwa auta
mozna sie ugadac np na jakis melanz z dobra flaszeczka ( wynajac domen np na chechle) lub jak macie jakies takie domki w niedalekiej okolicy, koszt maly a impreza przednia ( nie mowie ze mamy pic na umor ale obalic jakis czteropak zeby rano wrocic do domu)
co do frekwencji i terminu - zrob sonde ? albo pomecz ludzi sms ja mam tylko nr do cypriana i doriana
ja osobiscie planuje sie wybrac tu http://www.twinpigs.eu/pl/ ale po wyplacie xD czyli gdzies okolo 30 sierpien
-
- Forum Audi 80
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Plan na spotkanie starych samochodów masz tutaj SSSS ale to raczej tylko wypad żeby pooglądać furki. Nie próbowałem zapisywać swojego wehikułu (pewnie by mnie przegonili za instalację gazową) :mrgreen: