Co do nowości , wymienione zawieszenie, to co na zdjęciach było. Jutro zbieżność i sialalala <ok>
EDIT:
W zeszłym tygodniu wymienione zawieszenie, wahacze, łączniki, gałki, sworznie oraz zbieżność, dzisiaj wycięcie katalizatora - jakie udczucia? - Auto lepiej się wkręca, jest zrywniejsze, silnik pracuje płynniej i turbina w ok. 2 tyś obrotów zrobił się głośny gwizd turbo. Efekt mnie zadowala, jeszcze myślę nad wycięciem środkowego, ale to za nie dlugo
Wczoraj wpadł jak widać licznik z anglika, ale okazja wieczorem którą trafiłem, nie mogłem puścić bokiem. Mianowicie, pełny licznik USA pochodzący z B3 2.0 za śmieszne pieniądze , po wymienianie obrotka na Diesla i podpięcia wyświetlacza temp zew, prezentuje się tak --- >
Przemas80, Zgadzam się Akurat mam u siebie tak samo jak u Ciebie jeśli chodzi o halogen i pomarańczowe kierunki z tym że u mnie dymione halogeny. Wygląda super 8-)
No Panowie, troche sie podziało, nie chwaliłem sie tutaj, bo jakoś nie było czasu, ale no halogeny juz są dość dlugo nawet kierunki też czyli front v6. Na początku było z białym kierunkiem u góry, ale ze no.. byl dosc wymęczony, na obecną chwile siedzi pomarańcz i u góry i na dole.
Na początek zmienione zostały wszystkie poduszki, pod silnikiem i pod skrzynia.
Potem tak jak pisałem przyszła zmiana na pomarańczki ( opcja prześciowa )
Wpadły też zegary dodatkowe za śmieszne pieniądze oraz przełączniki pod grzanie zice ( teraz reszta pierdół do tego bajeru ) oraz śkórzana gałka zmiany biegów z Audi 80, ponoć rarytas..
Dołożona lampka podświetlenia silnika
Jako, że nudziło mi się na praktykach to podniosłem sobie furkę sciągnąłem osłone pod silnikiem i starałem sie w większym stopniu wyczyścić skrzynie, miskie, sanie i wiele innych podzespołów które były upier....olone z oleju ( wyciek z czujnika ciśnienia oleju ) nie jest do tak jak miałby być, ale póki co przez zimie objeździ, na lata się zrobi porządne czyszczenie i mycie spodu silnika, skrzyni itp. W tym samym dniu też został wymieniony olej w skrzyni..
Doszła do mnie mała pierdółka, na którą myślałem, by samemu przerobić, a że ktoś już to wpadł i cena była nie głupia to sie skusiłem i kupiłem Nie jest to ' RSka ' ale dla mnie wyglada bomba i przykuwa wzrok mały szczegół Też to jest jak na razie opcja przejściowa, bo jak bd cieplej to zabieram sie za rezanie grila RS2
Kurcze ta blenda z b3 jest bardzo ładna, jakiś czas temu miałem juz ja kupować aaaaaale przeraza mnie trochę różnica wysokości blendy w stosunku do narożników... Drażni mnie ona wiec juz zdecydowałem ze będzie RS2 zamiast rejestracji :lol: te pomaranczki fajnego stylu nadają! jak juz idziesz w styl angielsko/amerykancki to może zrób styl taxi :mrgreen: całkiem ciekawy trend w tuningu samochodowym a poduszki kupiłeś ORI czy zamienniki?