Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B4 ABC] Prędkościomierz, licznik,

ODPOWIEDZ
affek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[B4 ABC] Prędkościomierz, licznik,

Post autor: affek » 21 wrz 2013, 20:14

Witam
Zdaje sobie sprawę że temat był wałkowany milion razy ale niestety jestem zmuszony napisać tutaj. A więc tak nie działa mi cała prawa część zegarów ( szybkościomierz, licznik km, przebieg, wskaźnik od paliwa ) jedynie podświetla się... nie jest to wina licznika, ponieważ udało mi się kupić już drugi (pierwszy jest UN4 drugi VDO), bezpieczniki sprawdzone nie mam już zielonego pojęcia...

Awatar użytkownika
Daniel Choros
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Daniel Choros » 21 wrz 2013, 20:29

jesteś pewny, że oba są dobre? najlepiej by było z kimś podmienić. bo jeśli dobre to coś z kostką musisz mieć nie tak, skoro tylko prawa strona nie działa

affek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: affek » 21 wrz 2013, 20:39

ręki sobie uciąć nie dam no ale całe podświetlenie działa wszystkie kontrolki nawet sygnał od otwartych drzwi jedyne co to te 2 zegary i licznik nie są sprawne no... obrotomierz luz.. nie wiesza się ani nie wyłącza byłby ten sam problem w obu licznikach ? zimne luty na niebieskiej kostce? ale to by podświetlenia nie było... a i jeszcze zdarzyło mi się tak że jak podłączyłem ten drugi licznik nabił mi 500metrów i stanął...

[ Dodano: 2013-09-23, 19:22 ]
jeszcze pytanie mam tą niebieską kostkę czy powinien dochodzić kabelek do każdego pina ? pytam bo trzy piny mam wolne (w środku jest tak jakby metal hmm no w którym są osadzone kabelki) od razu dodam że czerwono-brązowy dochodzi bo chyba ten jest od szybkościomierza?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Przełączniki zespolone, zegary, stacyjka.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl