[Audi 80 B4] TDI,by wujo1
Raz na jakiś czas tu zaglądam i coraz większe postępy :mrgreen: W dobrym kierunku działasz, podoba mi się to
Będziesz robił halo by yellow ? :mrgreen:
Ja u siebie w passacie dałem rejestrację na taśmę, km już naganiało trochę... wiatr, deszcz.... czy też myjnia,.... wszystko jak narazie daje rade i nie odpada
Będziesz robił halo by yellow ? :mrgreen:
Ja u siebie w passacie dałem rejestrację na taśmę, km już naganiało trochę... wiatr, deszcz.... czy też myjnia,.... wszystko jak narazie daje rade i nie odpada
do serii wracam bo nie chce niszczyć new body samochód tłucze kilometry w deszcz śnieg morozy itp więc niech se będzie seryjny jak se kupię drugi samochód to będzie już na stałe , zawias zostaje ale na wiosnę trza się z nim pożegnać
żółtych halogenów przy CFL nie będzie jak już to nówki halogeny widziałem na ebay nóweczki hella za 311 eryków no i przydały by się igiełki kierunki chyba trza będzie ASO odwiedzić :roll:
żółtych halogenów przy CFL nie będzie jak już to nówki halogeny widziałem na ebay nóweczki hella za 311 eryków no i przydały by się igiełki kierunki chyba trza będzie ASO odwiedzić :roll:
ja sam też nie wiem skąd ja na to biorę czas <ok>Tighe pisze: że Ci się chce z tym bawić co chwile, że nie wspomnę skąd masz tyle czasu na to :mrgreen:
a tak przy okazji bo nie chce mi się wystawiać narazie na aledrogo to daję tu
Sprzedam Brock B1 przelatałem na nich sezon , 9J16 wszystkie,roztawie 4x108 , przednie opony praktycznie nówki, tył jako takie nie są złe mają z 5mm , felgi nie widać żeby były spawane i kombinowane , 2 były delikatnie krzywe ale to zostało zrobione. wiadomo trochę przetarte ale to już takie kupiłem. ktoś spoleruje ranty i będzie po problemie.
opony 215/40/R16 ( przód Nexon, tył Pirelli)
Cena 1400 z oponami, i raczej cena nie do negocjacji póki co:)
kontakt PW. lub GG 12822330
narazie pakuje dystanse gadałem z atlasem na ten temat i żeby był jako taki kompromis to będą 30mm , a rozstawu narazie nie zmieniam bo kupowałem nowe tarcze itp więc nie widzę sensu ale z czasem jak się uzbierają graty to zmienię ale to już raczej przy przekładce quattro, wszystko na spokojnie chce ogarnąćna dystansie czy zmieniasz rozstaw?