Panowie mam problem ponieważ zmieniłem pająka na ostatni polift który bez przeróbek nie pasował, więc zacząłem rzeźbę i udało mi się odzyskać światła postojowe i krótkie oraz oświetlenie zegarów, ale schody zaczynają się przy przełączniku lewym dużym przełączniku, można powiedzieć że na nic nie reaguje, nie ma długich, nie ma kierunków. Czego to może być wina? Przełącznik jest sprawny. Mogłbym prosić o jakieś schematy z podmianki pająka z 93r na ostatni polift?
[ Dodano: 2013-09-21, 20:45 ]
Pobawiłem się trochę przy tym i odzyskałem długie i kierunkowskazy ale nie działa mruganie długimi. I pojawił się dziwny problem, na wyłączonym zapłonie jak włączę prawy kierunkowskaz świecą światło tylne i przednie podobna sytuacja ma miejsce jak włącze lewy wtedy świecą światła z lewej strony.
[b4 AAZ] brak kierunkowskazów po zmianie pająka na poliftowy
- karolas123
- Forum Audi 80
- hudy
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABT
- Kontakt:
No nie tylko.Kolega ostatnio kupił właśnie taki przełącznik od kolegi z forum.Różnią się mocowaniem (stary 38mm, nowy 43mm) oraz lewa wtyczka ma wejścia innych rozmiarów niż piny w przełączniku.Jest trochę przeróbek zwłaszcza z mocowaniem by działały kierunkowskazy...karolas123 pisze:Rózniła sie tylko obudowa pajaka reszta jest taka sama popsułes cos.