Bagged Audi Cabriolet by Vitek
Sprężynka jest jedna na stronę. Jest podobnej wielkości co w długopisie, ale ma na obu końcach haczyki pozwalające przykręcić ją do stelażu, a z drugiej strony zamocować gumkę.
Kup dowolne dwie sprężynki o takim wyglądzie:
Lub:
Długość około 5cm.
PS na tym zdjęciu, które wstawiłeś widać sprężynkę:
http://imageshack.us/f/543/5lmm.jpg/
Więc jedną masz i już wiesz gdzie przymocować gumkę.
Kup dowolne dwie sprężynki o takim wyglądzie:
Lub:
Długość około 5cm.
PS na tym zdjęciu, które wstawiłeś widać sprężynkę:
http://imageshack.us/f/543/5lmm.jpg/
Więc jedną masz i już wiesz gdzie przymocować gumkę.
U mnie akurat zostały ori kawałki pęknietej gumy już doszytej do wewnetrznego poszycia więc po prostu szyłem gume z guma. Co do przyszycia do tego materialu to cięzka sprawa, z tego co mi mówił tapicer to musiałbym sciągnać całe poszycie wewnetrzne zeby mógł mi to przyszyć porządnie tak jak w ori wychodzą.
UP!
~Wpadła kiera S-Line do auta (jeszcze raz duże podziękowania dla Wysia )
Moją starą 4-ramienną przedliftową z poduchą moge sprzedac jakby ktos chciał
~ Przerobiłem maskownice przednich głośników wg pomysłu Słonika
Został jeszcze do przełożenia pas bezpieczeństwa od strony pasażera (przestał się zwijac ) oraz oczekiwanie na powrót wzmacniacza z naprawy i złozenie sprzętu w bagażniku
UP!
~Wpadła kiera S-Line do auta (jeszcze raz duże podziękowania dla Wysia )
Moją starą 4-ramienną przedliftową z poduchą moge sprzedac jakby ktos chciał
~ Przerobiłem maskownice przednich głośników wg pomysłu Słonika
Został jeszcze do przełożenia pas bezpieczeństwa od strony pasażera (przestał się zwijac ) oraz oczekiwanie na powrót wzmacniacza z naprawy i złozenie sprzętu w bagażniku
A bardzo możliwe bo czasami sie tam pojawiam
Wrzucam kolejnego UP-a
~ Wymieniłem pas bezpieczeństwa od strony pasażera bo nie zwijał się lecz wymiana dużej poprawy nie dała, wygląda na to że wina jest w plastikowych osłonach pasów które zapadają się pod wpływem czasu i słońca skutecznie blokując zwijajace sie pasy(widac to na 4 zdjęciu).
~ Wkońcu po miesiącu czekania do bagażnika wróciła skrzynia basowa ze wzmacniaczem
Wkońcu słychac jakiś porządniejszy efekt audio w samochodzie <ok>
~ Przy przebiegu 179255 wymieniłem Olej na Mobil 1 10w40, filtry paliwa, oleju , kabinowy i powietrza oraz wymieniłem króciec głowicy oraz zalałem nowym plynem chłodniczym + wpadły kosmetyki do auta
~ Niestety na koniec sezonu przytrafiła się stluczka parkingowa Do wymiany blenda, kierunek klapa oraz zderzak do malowania. Kierunki już załatwiłem (Prawy od strony pasażera mogę sprzedac jeśli ktoś bedzie potrzebował) , aktualnie czekam na odpowiedz ubezpieczalni oraz szukam blendy i bedziemy składac auto do kupy. A tymczasowo aktualną posklejałem żeby móc śmigac autkiem.
Teraz w planach impregnacja dachu na zimę, obszycie podłokietnika w skóre , naprawienie boczka od fotela kierowcy oraz poskładanie tylu do Ori stanu. Oraz zbieranie hajsu na fele i AR Siema !
Wrzucam kolejnego UP-a
~ Wymieniłem pas bezpieczeństwa od strony pasażera bo nie zwijał się lecz wymiana dużej poprawy nie dała, wygląda na to że wina jest w plastikowych osłonach pasów które zapadają się pod wpływem czasu i słońca skutecznie blokując zwijajace sie pasy(widac to na 4 zdjęciu).
~ Wkońcu po miesiącu czekania do bagażnika wróciła skrzynia basowa ze wzmacniaczem
Wkońcu słychac jakiś porządniejszy efekt audio w samochodzie <ok>
~ Przy przebiegu 179255 wymieniłem Olej na Mobil 1 10w40, filtry paliwa, oleju , kabinowy i powietrza oraz wymieniłem króciec głowicy oraz zalałem nowym plynem chłodniczym + wpadły kosmetyki do auta
~ Niestety na koniec sezonu przytrafiła się stluczka parkingowa Do wymiany blenda, kierunek klapa oraz zderzak do malowania. Kierunki już załatwiłem (Prawy od strony pasażera mogę sprzedac jeśli ktoś bedzie potrzebował) , aktualnie czekam na odpowiedz ubezpieczalni oraz szukam blendy i bedziemy składac auto do kupy. A tymczasowo aktualną posklejałem żeby móc śmigac autkiem.
Teraz w planach impregnacja dachu na zimę, obszycie podłokietnika w skóre , naprawienie boczka od fotela kierowcy oraz poskładanie tylu do Ori stanu. Oraz zbieranie hajsu na fele i AR Siema !
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2013, 23:53 przez Viteknt, łącznie zmieniany 1 raz.