[CABRIO 2.3 NG] front grill RS6 na aucie
- jacek199315
- Forum Audi 80
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
Kurcze dziwne bo na stacji nigdy nie widziałem Twojej fury ? Chyba że zajeżdżałeś czymś innym?
Co do syczków to były tam już jak kupiłem, a teraz jak zamieniłem je na te z systemu bosse to nie mam zaślepek maskujących bo nie pasowały ale cos tam się kiedyś dłubnie.
Jak będziesz kiedyś na stacji to daj znać to pogadamy
Czasem bywam A8ką lub Coupe.
Pozdro
Co do syczków to były tam już jak kupiłem, a teraz jak zamieniłem je na te z systemu bosse to nie mam zaślepek maskujących bo nie pasowały ale cos tam się kiedyś dłubnie.
Jak będziesz kiedyś na stacji to daj znać to pogadamy
Czasem bywam A8ką lub Coupe.
Pozdro
- jacek199315
- Forum Audi 80
- maniekmac
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.3 NG
quick no mam mam cabrio <ok> i na chwilę obecną nie mam raczej zamiaru się pozbywać tym bardziej że jakoś tak kiedyś gadałem z synkiem i obiecałem mu cabrio na 18-te urodziny (teraz ma 9 lat więc jeszcze mam 9 lat na zabawę).
jak to prawie trafnie napisał emanuel33 stoi w garażu nakryte i zimuje.
Cóż z prac to w tym sezonie parę rzeczy eksploatacyjnych (rozrząd oleje itp). Poprawiłem nieco lusterko lewe żeby tak nie biło ku górze. Mam nowe siatki do zderzaka do zamontowania. Mam tylną klapę ze stopem do pomalowania i założenia. Będę polował na USA na tył. Będę też trochę jeździł bo po to ma to auto być.
Nie dysponuję wielkim budżetem i moje prace rozciągają się w czasie (pomijam już kwestie braku czasu bo to rodzina, praca, inne zabawki motoryzacyjne) ale coś tam się czasem powymyśla.
Jak zrobię coś spektakularnego to na 100% będę się chwalił.
jak to prawie trafnie napisał emanuel33 stoi w garażu nakryte i zimuje.
Cóż z prac to w tym sezonie parę rzeczy eksploatacyjnych (rozrząd oleje itp). Poprawiłem nieco lusterko lewe żeby tak nie biło ku górze. Mam nowe siatki do zderzaka do zamontowania. Mam tylną klapę ze stopem do pomalowania i założenia. Będę polował na USA na tył. Będę też trochę jeździł bo po to ma to auto być.
Nie dysponuję wielkim budżetem i moje prace rozciągają się w czasie (pomijam już kwestie braku czasu bo to rodzina, praca, inne zabawki motoryzacyjne) ale coś tam się czasem powymyśla.
Jak zrobię coś spektakularnego to na 100% będę się chwalił.
- mayday2001
- Forum Audi 80