Wyślij mi na e-mail. Adres wyślę Ci na PW.magdziunia18 pisze:Czy ja mam przesłać Tobie, czy jak dodam do konkursu to się zajmiesz?
I mam pytanie co ze zdjęciem? bo w regulaminie sa wymagania co do rozdzielczości( zdjęcie o min rozdzielczości 2600x1950 pikseli), a jak wchodzę w ten program imageshack to tam nie ma takiej dużej rozdzielczości.. i nie wiem jak zrobić miniaturkę by się otwierała w takiej dużej rozdzielczości.
Ja jestem noga w takich sprawach więc z góry dziękuję za pomoc
Moje pierwsze własne auto- Audi 80 B4 2.0
-
Onlinedamian_xyz
- Moderator
- Imię: Damian
- Model: Inny
- Nadwozie: Cabrio
- Silnik: 1.3 FY
- Kontakt:
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
DziękujęLolek pisze:Czerwone jest piekne Czerwone jest eleganckie Czerwone jest zwinne <ok> hehe
Naprawde ladna ta twoja OOOO i ladna sesja zdjeciowa Te pierwsze zdjecie jest wedlug mnie genialne i najfajniejsze
A jakies jeszcze mody czekaja OOOO????
POZDRAWIAM
A co do zmian to chciałabym teraz zrobić aluski
Myślę o polakierowaniu środka na biało a ranty w polerce
ładna czerwona audióweczka mam sentyment do czerwonych kiedyś miałem podobną <ok>
A co do felg biały kolor pasuje idealnie i tez myslałem nad polerowanym rancie ale ostatecznie zrobiłem całe białe bo optycznie pomniejszało koło ten ran polerowany wydawał się z daleka jak poszerzona opona a środek taki malutki
Ale jak chcesz to zobacz sobie w podpisie jest link do mojej byłej czerwonej
Pozdrawiam <ok>
A co do felg biały kolor pasuje idealnie i tez myslałem nad polerowanym rancie ale ostatecznie zrobiłem całe białe bo optycznie pomniejszało koło ten ran polerowany wydawał się z daleka jak poszerzona opona a środek taki malutki
Pozdrawiam <ok>
-
- Forum Audi 80
No własnie najpierw myślałam o czarnych, ale zmieniłam zdanie Białe podobają mi się o wiele bardziej :mrgreen:DYZIO pisze:ładna czerwona audióweczka mam sentyment do czerwonych kiedyś miałem podobną <ok>
Pozdrawiam <ok>
A co do Twojej audiczki czerwonej to <ok> brawa! Ukłon w Twoją stronę Bardzo mi się podoba i zainspirowałeś mnie paroma rzeczami do zmian w mojej
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- enzoo
- Audi 80 Klub
- Imię: Mirosław
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
no kolejna piękna Audi no te zdjęcie z karmienia koni to pasuje do kalendarza w sam raz pamiętaj czerwone jest szybsze no i pomysł z białymi felgami w sam raz, jeszcze jak Ci się to podoba to bym przyciemnił lampy z przodu pozdrawiam koleżankę
ps. zapraszam 13 października do Legnicy na spocik Audic
ps. zapraszam 13 października do Legnicy na spocik Audic